Притулу виключили з політради «Голосу»

Притулу виключили з політради «Голосу»

10 Лютого 2021
10080
10 Лютого 2021
10:25

Притулу виключили з політради «Голосу»

10080
Водночас ведучий залишився членом партії.
Притулу виключили з політради «Голосу»
Притулу виключили з політради «Голосу»

Ведучий, шоумен та волонтер Сергій Притула не ввійшов до нового складу політичної ради партії «Голос». Про це «Голос» повідомив «Українській правді». 

У партії пояснили, що пан Притула був членом попередньої політради, яка займалася місцевими виборами. Перед новим складом політради «Голосу» стоїть завдання: реалізувати Національний план партії на 2021 рік – цим ведучий не займається.

Сергій Притула також перестав бути заступником голови партії. Водночас він залишився членом партії. 

«Партія "Голос" працює системно, тому на посади обирають партійців, які займатимуться конкретними напрямками та завданнями. Попередній склад політради та заступники голови партії займалися місцевими виборами. Зараз партійці обрали новий склад – для втілення Національного плану "Голосу" на 2021 рік. З‘їзд партії його виключив з політради, тому що попередній склад політради був обраний під конкретну задачу – місцеві вибори. Зараз задача – реалізація цього нацплану», – розповіли в «Голосі».

Як пише Супсільне, тепер за програмний напрямок партії відповідатиме Інна Совсун, за міжнародний — Андрій Осадчук, парламентський — Ярослав Железняк.

Склад політради може змінюватися щороку.

Нагадаємо, 11 серпня 2020 року з’їзд партії «Голос» вирішив, що ведучий Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва. Попри це, 12 серпня Новий канал повідомив, що шоумен не оголошував про припинення співпраці з каналом та продовжує роботу над проєктами телеканалу: «Діти проти зірок», «Вар'яти-шоу» та «Хто зверху».

Однак 19 серпня стало відомо, що Сергій Притула залишає проєкт «Вар’яти-шоу» та завершує акторську кар’єру. Крім того, він розповів, що балотуватиметься на посаду київського міського голови за кошти політичної партії «Голос», а команду створює з командних гравців і фахівців.

30 вересня «Українська правда» повідомила, що Сергія Притулу до місцевих виборів готує команда відомих блогерів та громадських активістів, серед яких блогери та автори «Телебачення Торонто», відомі як Антон Ходза та Іван Оберемко. Редакція «Телебачення Торонто», своєю чергою, повідомила, що не причетна до передвиборної кампанії ведучого. За результатами виборів, він посів третє місце, поступившись чинному меру столиці Віталію Кличку та кандидату від ОПЗЖ Олександру Попову.

У листопаді Сергій Притула розповів, що залишиться ведучим Нового каналу та «Радіо НВ», однак у «Вар’яти шоу» не повертатиметься. Він тоді сказав, що лишається членом політради партії «Голос» і заступником голови партії. Ведучий також мав намір балотуватися до Верховної Ради.

Фото: скріншот з програми Святі і грішні

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10080
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду