Сергію Притулі вручили орден «За заслуги»

Сергію Притулі вручили орден «За заслуги»

19 Серпня 2020
3594
19 Серпня 2020
12:35

Сергію Притулі вручили орден «За заслуги»

3594
Ведучий також запросив відвідати Марш Захисників, який відбудеться в Києві 24 серпня.
Сергію Притулі вручили орден «За заслуги»
Сергію Притулі вручили орден «За заслуги»

Шоумену, ведучому та волонтеру Сергію Притулі 18 серпня 2020 року вручили орден «За заслуги» III ступеня, який йому присудив президент Володимир Зеленський ще в грудні 2019 року. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в Facebook.

«Подолавши шлях у 8,5 місяців і дистанцію з Офісу президента до КМДА, сьогодні орден "За заслуги" III ступеня добрався до того, хто вписаний в орденську книжку. І попри те, що там тільки одне ім’я та прізвище, за цим орденом стоять десятки тисяч людей зі всього світу, які стали міцним плечем підтримки української Армії», – написав ведучий.

Він також запросив відвідати Марш Захисників, який відбудеться в Києві 24 серпня.

«Якщо хтось хоче називати нас "войовничою меншістю", то мушу розчарувати. Нас таки більшість! Хочете в цьому переконатись? Ласкаво прошу до Києва 24 серпня на Марш Захисників! Як мінімум, щоб подякувати тим, хто боронить сон наших дітей і дає нам можливість жити звичним життям! І кому ми не втомимось допомагати. І не тому що нам за це ордена дадуть, а тому що це наша Армія, це наші хлопці і дівчата, з нашого класу, з нашого інституту, з нашого двору чи вулиці, села чи міста! І в них крім нас немає більше нікого», – додав пан Притула.

Нагадаємо, 5 грудня 2019 року президент Володимир Зеленський підписав указ про відзначення низки осіб державними нагородами України з нагоди Міжнародного дня волонтера. Загалом нагороди отримали 25 волонтерів, зокрема – орденами «За заслуги» III ступеня нагородили телеведучого Сергія Притулу та лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополю. Наприкінці травня 2020 року Сергій Притула розповів, що досі не отримав орден «За заслуги» III ступеня

Фото: Сергій Притула / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3594
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду