Сергій Притула йде з проєкту «Вар’яти-шоу»

Сергій Притула йде з проєкту «Вар’яти-шоу»

19 Серпня 2020
4581

Сергій Притула йде з проєкту «Вар’яти-шоу»

4581
Він також оголосив про завершення акторської кар’єри.
Сергій Притула йде з проєкту «Вар’яти-шоу»
Сергій Притула йде з проєкту «Вар’яти-шоу»

Шоумен та ведучий Сергій Притула, який балотуватиметься в мери Києва від партії «Голос», залишає проєкт «Вар’яти-шоу». Про це він розповів в інтерв’ю LB.ua.

«Щоб закрити це питання (про поєднання творчої роботи з політичною діяльністю – ред.) раз і назавжди, я оголошу про свій вихід з "Вар’яти-шоу" і закінчення своєї акторської кар’єри. Це той крок, який мені трішки важко робити, зважаючи на те, що я десять років віддав цьому колективу і розвитку україномовного гумору», – розповів пан Притула.

Зйомки нового сезону «Вар’ятів» для Нового каналу стануть для нього останніми. Він залишає проєкт – і як очільник, і як редактор, і як актор.

Як писав ДМ, 11 серпня 2020 року з’їзді партії «Голос» вирішив, що ведучий Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва. Попри це, 12 серпня Новий канал повідомив, що шоумен не оголошував про припинення співпраці з каналом та продовжує роботу над проєктами телеканалу:  «Діти проти зірок», «Вар'яти-шоу» та «Хто зверху». 18 серпня Новий канал розпочав зйомки другого сезону шоу «Діти проти зірок» з ведучим Сергієм Притулою. 

Фото: goloszmin.org
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4581
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду