Притула, Кличко та Гордон лідирують у рейтингу довіри повнолітніх киян

Притула, Кличко та Гордон лідирують у рейтингу довіри повнолітніх киян

18 Грудня 2019
4218
18 Грудня 2019
13:30

Притула, Кличко та Гордон лідирують у рейтингу довіри повнолітніх киян

4218
Рейтинг довіри киян, старше 18 років, до політичних і громадських діячів очолює шоумен і ведучий Сергій Притула. Мер Києва Віталій Кличко та журналіст Дмитро Гордон увійшли в першу трійку.
Притула, Кличко та Гордон лідирують у рейтингу довіри повнолітніх киян
Притула, Кличко та Гордон лідирують у рейтингу довіри повнолітніх киян

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» 12—16 грудня у столиці.

Згідно з опитуванням, Сергію Притулі довіряють 35% киян, проте 39% – не довіряють. Віталію Кличку довіряють теж 35% киян, однак не довіряють – 55%. У Дмитра Гордона 32% проти 48% відповідно.

Шосту позицію в рейтингу зайняв колишній ведучий телеканалів «Інтер», тоді ще «Перший національний» і Прямого каналу, постійний експерт каналу «112 Україна» Андрій Пальчевський, якому довіряють 16%, не довіряють – 30% (55% не знає, хто він).

Колишньому генеральному директору «1+1», нині народному депутати від «Слуги народу» Олександру Ткаченку довіряють 9%, не довіряє – 31% (62% не знає, хто він).

Опитування проведене Соціологічною групою «Рейтинг» 12-16 грудня 2019 року у Києві. Аудиторія: мешканці Києва від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 1000 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 3,2%.

Нагадаємо, раніше Ткаченко допускав, що буде балотуватися в мери Києва. «Спочатку не планував, але ситуація підходить», - зазначив він.

Зараз Олександр Ткаченко очолює в Верховній Раді Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики.

3 жовтня парламент ухвалив у першому читанні законопроєкт «Про столицю», який зокрема передбачає розділення повноважень мера Києва та голови КМДА. Одним із авторів закону є Олександр Ткаченко.

7 жовтня стало відомо, що Олександр Ткаченко подав декларацію до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). У документі він вказав, що претендує на посаду голови Київської міської державної адміністрації. В ефірі «Радіо НВ» нардеп підтвердив, що може очолити КМДА.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4218
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ну ж бо
1562 дн. тому
Брехня. Не настільки ж дурний Київ.
str
1562 дн. тому
В Киеве разрушаются мосты, дороги, прорывает трубы, за отопление платить надо бешеные суммы, отключают горячую воду по нескольку месяцев, бюджет разворовывают почти весь. За 5 лет не построили ни одной станции метро... Одним словом, кличкошмар. Для простого народа местная киевская «власть» — это глубоко враждебная, чужеродная раковая опухоль на теле города. Бал правят ЗЛОбудовныки, среди которых немало обычных кидал, которые собирают деньги якобы на строительство и вместо этого выводят в офшоры и покупают себе дорогие авто. Стараются выжать как можно больше денег здесь и сейчас, уродуя город и притесняя народ. Киевом управляют алчные, ненасытные и аморальные типы, которые в нормальной стране давно бы сидели. Вдумайтесь в механизм приватизации земли Киеврадой (на их сайте kmr.gov.ua есть все документы о порядке сего действа). Человек подаёт документы — а «депутаты» решают, кому давать, а кому нет. По чисто субъективным, коррупционным критериям. Выдают «своим», зачастую в сговоре. Всё это больше напоминает бандитские сходки и рейдерство, причём более-менее узаконенное! Если у вас нет «мохнатой лапы» в земельной комиссии Киеврады, то вам ничего не светит, в подавляющем большинстве случаев. Не дадут ничего, а при случае и отобрать могут. Почитайте — в Интернете полно статей (введите «земельные махинации в Киеве»). И всё это прекрасно «гармонирует» с образом «великого» мэра-боксёра, всё это покрывающего! Жуть. Вы не представляете, какую «Уганду» кличкоманда построила в столице Украины! Почитайте, сколько было возбуждено дел и хоть одно доведено до конца?! И это столица. Чем так «работать», лучше бы эта Киеврада вообще не работала и не собиралась на заседания (ближайшее из которых будет 19-го декабря).
88
1562 дн. тому
Идут обыски в КМДА: https://www.chesno.org/post/3740/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду