detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
12.08.2020 17:46
Сергій Притула не припиняє співпрацю з Новим каналом
Сергій Притула не припиняє співпрацю з Новим каналом
Телеканал наразі не шукає ведучих на заміну пану Притулі.

Шоумен та ведучий Сергій Притула, який балотуватиметься в мери Києва від партії «Голос», не оголошував про припинення співпраці з Новим каналом та продовжує роботу над проєктами телеканалу. Про це «Детектору медіа» 12 серпня повідомила пресслужба Нового каналу.

До осіннього телесезону готують три шоу за участі ведучого – «Діти проти зірок», «Вар'яти-шоу» та «Хто зверху». Робота над цим проєктами ще частково триває.

Новий канал не вважає агітацією трансляцію проєктів Сергія Притули: «Ми не дивимось на це, як на агітацію. Усі проєкти носять розважальний характер й не мають ніякого політичного підґрунтя. Глядач знайомий з цими шоу не перший рік».

Телеканал наразі не шукає ведучих на заміну пану Притулі.

Сергій Притула – український телеведучий, волонтер, актор, автор і співпродюсер скетч-шоу «Файна Юкрайна», очільник «Вар’яти-шоу», ексведучий ранкового шоу «Підйом» і талант-шоу «Україна сльозам не вірить» на Новому каналі.

Нагадаємо, 11 серпня 2020 року з’їзді партії «Голос» вирішив, що ведучий Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва. Згідно з липневим опитуванням групи «Рейтинг», за пана Притулу на виборах мера Києва готові проголосувати 11,6% жителів столиці. Він поступається за своїм рейтингом лише чинному меру Віталію Кличку (41,7%).

Голова фракції «Голос» у Верховній Раді Сергій Рахманін вважає, що Сергій Притула згортатиме свою творчу діяльність заради політики.

15 липня Верховна Рада призначила місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY