«Телебачення Торонто» заявило, що не причетне до кампанії Сергія Притули

«Телебачення Торонто» заявило, що не причетне до кампанії Сергія Притули

30 Вересня 2020
7970
30 Вересня 2020
17:05

«Телебачення Торонто» заявило, що не причетне до кампанії Сергія Притули

7970
Редакція проєкту каже, що «прискіпливо стежить за відсутністю конфлікту інтересів під час виборів».
«Телебачення Торонто» заявило, що не причетне до кампанії Сергія Притули
«Телебачення Торонто» заявило, що не причетне до кампанії Сергія Притули

Редакція «Телебачення Торонто» повідомила, що не причетна до передвиборної кампанії шоумена, кандидата в мери Києва Сергія Притули та інших кандидатів. Так у редакції прокоментували інформацію «Української правди» про співпрацю з паном Притулою двох блогерів і авторів «Телебачення Торонто», відомих як Антон Ходза та Іван Оберемко.

Антон Ходза, за даними УП, консультує кандидата в мери щодо розвитку ютуб-каналу та креативу. Редакція «Телебачення Торонто» наголосила, що з «Телебаченням Торонто» Антон Ходза працює віддалено, не є штатним працівником, не впливає на редакційну політику та не є членом редакційної команди проєкту.

Іван Оберемко, за даними УП, на ранніх етапах допомагав запускати Сергію Притулі ютуб-канал, але вже не працює з шоуменом і політиком. Редакція «Телебачення Торонто» уточнила, що автор і член редакційної команди проєкту Іван Оберемко не працював із Сергієм Притулою під час виборчої кампанії, лише навесні 2020 року допомагав йому запускати ютуб-канал.

«Телебачення Торонто» наголосило, що «прискіпливо стежить за відсутністю конфлікту інтересів під час виборів, є незалежним та рівновіддаленим від будь-яких політичних груп».

«Редакція "Телебачення Торонто" співпрацює з кількома десятками авторів, які не є нашими штатними працівниками. Це дуже різні люди, які працюють з нами на гонорарній основі та не мають жодного стосунку до формування редакційної політики. Вклад цих авторів дуже різний – інколи на рівні одного речення один раз на три випуски. За такою схемою працюють всі подібні проєкти в усьому світі – пул авторів може складати десятки та сотні людей, які не впливають на кінцевий результат», – пояснили в редакції та додали, що цінують та не обмежують діяльність позаштатних авторів поза межами проєкту.

Нагадаємо, 11 серпня з’їзд партії «Голос» вирішив, що ведучий Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва.

Попри це, 12 серпня Новий канал повідомив, що шоумен не оголошував про припинення співпраці з каналом та продовжує роботу над проєктами телеканалу: «Діти проти зірок», «Вар'яти-шоу» та «Хто зверху».

Однак 19 серпня стало відомо, що Сергій Притула залишає проєкт «Вар’яти-шоу» та завершує акторську кар’єру. Крім того, він розповів, що балотуватиметься на посаду київського міського голови за кошти політичної партії «Голос», а команду створює з командних гравців і фахівців.

Фото: Телебачення Торонто

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7970
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
1274 дн. тому
Президент - шоумен, мер - шоумен - це вже занадто
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду