Сергій Притула залишиться ведучим Нового каналу та «Радіо НВ»

Сергій Притула залишиться ведучим Нового каналу та «Радіо НВ»

3 Листопада 2020
8191
3 Листопада 2020
15:00

Сергій Притула залишиться ведучим Нового каналу та «Радіо НВ»

8191
Він також має намір балотуватися до Верховної Ради.
Сергій Притула залишиться ведучим Нового каналу та «Радіо НВ»
Сергій Притула залишиться ведучим Нового каналу та «Радіо НВ»

Шоумен та волонтер Сергій Притула, який балотувався в мери Києва від партії «Голос», залишиться ведучим Нового каналу та «Радіо НВ», однак у «Вар’яти шоу» не повертатиметься. Про це він розповів «Українській правді».

«Я і не казав, що піду з Нового каналу. Я казав, що якщо я виграю мерські вибори, то напишу заяву і перестану бути ведучим Нового каналу. Зараз, камон, ви збираєтесь мою сім‘ю утримувати? Я її поки що сам буду утримувати. Тому в мене є дві роботи: одна – це "Новий" і друга от сьогодні в мене з 17 по 19 моя авторська програма на "Радіо НВ"», – сказав пан Притула.

Він також лишається членом політради партії «Голос» і заступником голови партії.

«Зараз переді мною буде стояти головне завдання – це збереження того активу, який у нас є по регіонах, незалежно від того, наскільки успішно чи не успішно вони пройшли цю кампанію на місцевих виборах. Ми зараз будемо формувати коротку, середню, довготривалу стратегію для роботи в регіонах. І так, як я і перед виборами їздив від Слов’янська до Ужгорода, так само і зараз у мене вивільнилось достатньо багато часу для того, щоб налагоджувати максимально тісну комунікацію з регіонами», – сказав він та додав, що «в обов’язковому порядку» буде балотуватися, якщо навесні відбудуться позачергові парламентські вибори.

Нагадаємо, 11 серпня з’їзд партії «Голос» вирішив, що ведучий Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва. Попри це, 12 серпня Новий канал повідомив, що шоумен не оголошував про припинення співпраці з каналом та продовжує роботу над проєктами телеканалу: «Діти проти зірок», «Вар'яти-шоу» та «Хто зверху».

Однак 19 серпня стало відомо, що Сергій Притула залишає проєкт «Вар’яти-шоу» та завершує акторську кар’єру. Крім того, він розповів, що балотуватиметься на посаду київського міського голови за кошти політичної партії «Голос», а команду створює з командних гравців і фахівців.

30 вересня «Українська правда» повідомила, що Сергія Притулу до місцевих виборів готує команда відомих блогерів та громадських активістів, серед яких блогери та автори «Телебачення Торонто», відомі як Антон Ходза та Іван Оберемко. Редакція «Телебачення Торонто», своєю чергою, повідомила, що не причетна до передвиборної кампанії ведучого

Фото: Дмитро Ларін та Назарій Мазилюк / Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8191
Читайте також
10.03.2021 11:35
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду