Світлана Павелецька більше не працює в Кабміні (ДОПОВНЕНО)

Світлана Павелецька більше не працює в Кабміні (ДОПОВНЕНО)

12 Березня 2020
3660
12 Березня 2020
13:24

Світлана Павелецька більше не працює в Кабміні (ДОПОВНЕНО)

3660
Світлана Павелецька більше не працює на посаді голови комунікаційного офісу Кабінету Міністрів України. Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».
Світлана Павелецька більше не працює в Кабміні (ДОПОВНЕНО)
Світлана Павелецька більше не працює в Кабміні (ДОПОВНЕНО)

Працівників патронатної служби Кабінету Міністрів України звільнили після відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука 4 березня. «Там просто такі правила, що разом з прем’єром звільняється вся його патронатна служба», – пояснила Світлана Павелецька.

Вона уточнила, що офіційно не звільнялася з роботи, оскільки «офіційно ще не встигла навіть оформитися». На питання, чи планує вона повернутися до роботи в Кабміні, пані Павелецька відповіла: «Не знаю, поки що ні. У мене зараз інші проєкти».

Ці проєкти пов’язані із комунікаційним консалтингом, деталі вона уточнити відмовилася.

ДОПОВНЕНО: У Департаменті комунікації Кабінету Міністрів «Детектору медіа» повідомили, що прессекретаркою нового прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля стала Вікторія Пода, колишня редактора тижневика «Коментарі».

Нагадаємо, 15 лютого 2020 року стало відомо, що колишня директорка з маркетингових комунікацій та член правління групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька очолила комунікаційний офіс Кабінету Міністрів України.

Світлана Павелецька працювала в «1+1 медіа» з 2011 по 2020 рік. Спочатку, з грудня 2011 року, вона очолювала піар-департамент «1+1 медіа». Із серпня 2018 року вона очолила департамент маркетингових комунікацій «1+1», який об’єднав функції PR та маркетингу групи. У серпні 2019 року Світлана Павелецька стала членом правління «1+1 медіа» ‒ нового органу управління холдингом. Але 17 січня 2020 року залишила медіагрупу, яка вирішила знову розділити функції маркетингу та корпоративних комунікацій.

До приходу в «1+1 медіа» Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, які входять у службу продажів компанії «Метінвест». А до цього очолювала піар-агентство Pillar Hill&Knowlton.

У 2016 році Світлана Павелецька разом з гендиректором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком і гендиректором УНІАНу Артемом Ковальовим стала співзасновницею книжкового видавництва «Книголав», яке працює й дотепер.

Як писав ДМ, 4 березня 2020 року Верховна Рада звільнила прем'єр-міністра Олексія Гончарука та весь Кабмін.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3660
Читайте також
14.01.2020 13:39
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду