Прессекретарем прем’єра Дениса Шмигаля стала Ольга Куришко

Прессекретарем прем’єра Дениса Шмигаля стала Ольга Куришко

6 Квітня 2020
5770

Прессекретарем прем’єра Дениса Шмигаля стала Ольга Куришко

5770
Колишня заступниця головного редактора «Радіо НВ» Ольга Куришко стала прессекретарем прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.
Прессекретарем прем’єра Дениса Шмигаля стала Ольга Куришко
Прессекретарем прем’єра Дениса Шмигаля стала Ольга Куришко

Ольга Куришко повідомила «Детектору медіа», що до урядової команди її запросила Вікторія Пода – радниця прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з питань інформаційної політики. 19 березня пані Куришко звільнилася з «Радіо НВ», після чого перейшла на нову роботу.

«Мене зацікавила ця пропозиція. З 2006 року я працювала у ЗМІ, а це і ділова преса і розмовні радіостанції, була на керівних посадах. Маю досвід у сфері новин та комунікацій. Тому тепер мені цікаво застосувати його під час роботи в уряді», – пояснила пані Куришко.

З початку 2018 року до березня 2020 року Ольга Куришко працювала заступницею головного редактора і керівницею інформаційної служби «Радіо НВ». До цього була аналітиком аналітичної компанії Corestone. У 2014-2017 роках працювала на «Радио Вести», з 2016 року очолювала інформаційну службу радіостанції. До того працювала журналісткою в газеті «Коммерсантъ-Украина».

Нагадаємо, з 15 квітня з «Радіо НВ» йде головний редактор Валерій Калниш. Його на цій посаді змінить Олексій Тарасов. З 1 липня «Радіо НВ» переформатується і відмовиться від формату суто розмовного радіо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5770
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду