detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
12.03.2020 13:24
Світлана Павелецька більше не працює в Кабміні (ДОПОВНЕНО)
Світлана Павелецька більше не працює в Кабміні (ДОПОВНЕНО)
Світлана Павелецька більше не працює на посаді голови комунікаційного офісу Кабінету Міністрів України. Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».

Працівників патронатної служби Кабінету Міністрів України звільнили після відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука 4 березня. «Там просто такі правила, що разом з прем’єром звільняється вся його патронатна служба», – пояснила Світлана Павелецька.

Вона уточнила, що офіційно не звільнялася з роботи, оскільки «офіційно ще не встигла навіть оформитися». На питання, чи планує вона повернутися до роботи в Кабміні, пані Павелецька відповіла: «Не знаю, поки що ні. У мене зараз інші проєкти».

Ці проєкти пов’язані із комунікаційним консалтингом, деталі вона уточнити відмовилася.

ДОПОВНЕНО: У Департаменті комунікації Кабінету Міністрів «Детектору медіа» повідомили, що прессекретаркою нового прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля стала Вікторія Пода, колишня редактора тижневика «Коментарі».

Нагадаємо, 15 лютого 2020 року стало відомо, що колишня директорка з маркетингових комунікацій та член правління групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька очолила комунікаційний офіс Кабінету Міністрів України.

Світлана Павелецька працювала в «1+1 медіа» з 2011 по 2020 рік. Спочатку, з грудня 2011 року, вона очолювала піар-департамент «1+1 медіа». Із серпня 2018 року вона очолила департамент маркетингових комунікацій «1+1», який об’єднав функції PR та маркетингу групи. У серпні 2019 року Світлана Павелецька стала членом правління «1+1 медіа» ‒ нового органу управління холдингом. Але 17 січня 2020 року залишила медіагрупу, яка вирішила знову розділити функції маркетингу та корпоративних комунікацій.

До приходу в «1+1 медіа» Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, які входять у службу продажів компанії «Метінвест». А до цього очолювала піар-агентство Pillar Hill&Knowlton.

У 2016 році Світлана Павелецька разом з гендиректором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком і гендиректором УНІАНу Артемом Ковальовим стала співзасновницею книжкового видавництва «Книголав», яке працює й дотепер.

Як писав ДМ, 4 березня 2020 року Верховна Рада звільнила прем'єр-міністра Олексія Гончарука та весь Кабмін.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY