Канал ZIK не пустив в ефір повтор останньої програми Тетяни Даниленко

Канал ZIK не пустив в ефір повтор останньої програми Тетяни Даниленко

18 Червня 2019
9420

Канал ZIK не пустив в ефір повтор останньої програми Тетяни Даниленко

9420
Телеканал ZIK 18 червня не показав в ефірі повтор останньої програми «Гра з вогнем» Тетяни Даниленко, також програму не опублікували на YouTube-каналі.
Канал ZIK не пустив в ефір повтор останньої програми Тетяни Даниленко
Канал ZIK не пустив в ефір повтор останньої програми Тетяни Даниленко

Про це журналістка повідомила в коментарі «Детектору медіа».

Вона зазначила, що «не має уявлення», чому повтор її програми зняли з ефіру та не опублікували на YouTube.

«Наскільки я розумію, з YouTube-каналу будуть знімати всі мої попередні програми», – уточнила Тетяна Даниленко.

Крім того, журналістка розповіла, що генеральний продюсер каналу NewsOne Василь Голованов та колишній ведучий NewsOne Василь Апасов (новий ведучий каналу ZIK) прийшли на ефір на вимогу керівництва, однак вона цьому не заперечувала.

«У мене мав вийти ефір на умовах того, що там буде баланс. Керівництво поважало, що балансу недостатньо – з тим набором гостей, який був без цих двох людей. Я нічого не мала проти. Вони дійсно "балансували" ефір. Мене ніхто не змушував, мене не "гнули через коліно". Я вважаю, що їхня присутність була адекватна. <…> Я зробила останню програми за всіма правилами журналістики», – сказала пані Даниленко.

«Детектор медіа» звернувся до прес-служби каналу ZIK, щоб дізнатися про причини відповідної ситуації. Там пообіцяли уточнити це питання та проінформувати.

Нагадаємо, 17 червня журналістка й телеведуча Тетяна Даниленко оголосила про свій останній ефір на каналі ZIK. Причиною такого рішення стало те, що власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука Тарас Козак

14 червня стало відомо, що новим власником каналу ZIK став Тарас Козак. Через це низка топ-менеджерів медіахолдингу ZIK заявили на своїх сторінках у Facebook про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич. Також на каналі закривають свої програми Сергій РахманінОстап Дроздов та Вахтанг Кіпіані. 16 чеврня Наталя Влащенко повідомила, що залишається працювати генеральною продюсеркою телеканалу ZIK. 
18 червня стало відомо, що генеральною директоркою телеканалу ZIK після зміни власника стала керівниця «Інтер медіа продакшн» Наталія Вітрук, її заступником буде Данило Нікуленко, який до цього обіймав посаду шеф-редактора медіа-холдингу ZIK. Шеф-редакторкою телеканалу стала колишня випускова редакторка NewsOne та ексшеф-редакторка ток-шоу на «Прямому» Дарія Гордійко.

Фото: Дмитро Хорошаєв

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9420
Читайте також
03.07.2019 16:37
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
26 847
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ollexiy
1761 дн. тому
еще не давно она топила Порошенко..а теперь видит кого привел Zero з бенею....потеряла работу...и пришла на Г+Г душу изливать
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду