Журналіст Дмитро Гордон заявив, що більше не буде з'являтись на каналі ZIK

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що більше не буде з'являтись на каналі ZIK

15 Червня 2019
29594

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що більше не буде з'являтись на каналі ZIK

29594
Також він закликав політиків та «усіх патріотів» країни «припинити ходити на канали Медведчука».
Журналіст Дмитро Гордон заявив, що більше не буде з'являтись на каналі ZIK
Журналіст Дмитро Гордон заявив, що більше не буде з'являтись на каналі ZIK

Про це журналіст Дмитро Гордон заявив 14 червня в ефірі ток-шоу «Народ проти» на каналі ZIK.

«Сьогодні йде контрреволюція, яку здійснює держава під назвою Російська Федерація. Під її керівництвом в Україні йде контрреволюція. І на вістрі цієї контрреволюції - пан [Віктор] Медведчук і його партія. [...] В знак протесту проти постійної, системної появи Медведчука на телеканалах 112 і NewsOne, - коли ти сидиш снідаєш 7 хвилин, і за 7 хвилин 3 появи з ідеями "русского мира", - в знак протесту проти цього я пішов з цих каналів. Я хочу сказати, що я сьогодні добуду на програмі до кінця. Я не підведу вас, я сказав, що приїду, значить добуду до кінця. Але я хочу сказати офіційно: це моя остання поява на каналі ZIK, я ніколи не буду з'являтися на каналах, які купив Медведчук», - заявив він.

Як писав ДМ, з цього ж ефіру ток-шоу пішла народна депутатка Ірина Подоляк. Вона пояснила свій вчинок протестом проти нового власника каналу ZIK - Тараса Козака, який є соратником Віктора Медведчука.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука - Тарас Козак. Через це низка топ-менеджерів медіахолдингу ZIK заявили на своїх сторінках у Facebook про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич. Також на каналі закривають свої програми Вахтанг Кіпіані та Сергій Рахманін.

Раніше журналістське подружжя Дмитро Гордон і Олеся Бацман заявили,  що припиняють співпрацю з каналом «112 Україна», на якому вели авторські програми «Гордон» і «Бацман». За їхніми словами, вони не хочуть більше з’являтися на каналі, на якому кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук і його соратники пропагують ідеї «руского міра».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29594
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду