Остап Дроздов заявив про припинення виходу своїх програм на каналі ZIK

Остап Дроздов заявив про припинення виходу своїх програм на каналі ZIK

15 Червня 2019
20633

Остап Дроздов заявив про припинення виходу своїх програм на каналі ZIK

20633
Автор та ведучий політичного ток-шоу «Прямим текстом», хард-ток-шоу «Drozdov» Остап Дроздов заявив про припинення виходу своїх програм на телеканалі ZIK через зміну власника.
Остап Дроздов заявив про припинення виходу своїх програм на каналі ZIK
Остап Дроздов заявив про припинення виходу своїх програм на каналі ZIK

Про це він повідомив у Facebook.

«Усі ці роки я мав щось схоже на автономію. Попередній власник давав мені можливість мати свій авторський острівець, і це була розкіш. Навіть коли на канал прийшли всеядні "колеги", я від власника мав гарантії невтручання в мою авторську програму. І в її межах я (всупереч загальній думці) поставив кілька ключових принципів: 
- лише українська мова в ефірі
- непускання в ефір відверто проросійських ригів (я не пустив до себе ні добкіних, ні мураєвих, ні інших)
- жорстка антиросійська риторика», - написав журналіст.

Остап Дроздов додав, що в наступний четвер програма «Прямим текстом» вийде  в запису.

«Допоки нове керівництво не озвучило своєї редакційної політики щодо моїх авторських програм – я припиняю їх вихід», - заявив журналіст.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука - Тарас Козак. Через це низка топ-менеджерів медіахолдингу ZIK заявили на своїх сторінках у Facebook про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич. Також на каналі закривають свої програми Вахтанг Кіпіані та Сергій Рахманін.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20633
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Львовянин
1423 дн. тому
Да ради Бога! Твои передачи сейчас смотрят только рагули и конченые русофобы. Хотя я, лет 10 назад, находил очень интересным смотреть передачи О.Дроздова. А теперь этого ЛГБТ-шника явно понесло. Парень с русской фамилией не отдает отчет своим словам, которые разжигают ненависть внутри Украины, межнациональную, межрилигиозную, языковую. ИИз-за таких как Дроздов теперь вся Украина знает что такое "рогули". Он утверждает что русскоязычных украинцев не существует ,что никто не должен знать и понимать русский язык в Украине. Да русский язык в Украине был еще до того,как Львов наш вошел в состав УКРАИНЫ в 1939 г. А русскоязычных львовян у нас добрых 25-30%. Советую ему поездить по ЕДИНОЙ УКРАИНЕ и послушать на каком языке говорят в больших городах. Но как же все-таки это низко и постыдно,цепляться человеку за язык, на котором он говорит. Такое черно-белое мышление выдает перлы а-ля "язык оккупанта". Хорошо, а кто кого оккупировал? Россия Крым и Донбасс. Хорошо, а теперь два вопроса - а на каком языке говорили и говорят на Донбассе и в Крыму, и знает ли народ там что он оккупирован? я сейчас говорю про сам народ и про мнение большинства а не про политику. надо понять и принять разные мнения и уважать друг друга. мы все понимаем что вот такие высказывания Дроздова не приведут к миру. они только приведут к насильственному навязыванию его точки зрения, хотя как её можно навязать силой,я не знаю, разве что тотальным запретом русского языка, что противоречит законам, Конституции и вообще европейской морали. мне очень за них стыдно,вот таких уникумов, они только ляпают и ляпают языком и больше ничего. устанут ли ляпать? когда? когда отделятся?
Павло
1769 дн. тому
Респект. Надіюсь їх поставлять в рамки українських інтересів а не рашки
Ольга
1769 дн. тому
Остапе, Ви і Ваші колеги - це приклад для журналістів 112 та ньюзван! Не розумію багатьох журналістів, хто там лишився, не дивлюсь з тих пір як там з'явився мертветчук. Просто тошнить. Як можна дивитись цю маячню? Спочатку думала, що на цих каналах збирають компромат на всіляких портнових та іншу нечисть для майбутніх судових позовів. Тепер розумію: нам треба обирати!
Антуан
1769 дн. тому
Хай у***ує чьорт галімий.
Му-му
1770 дн. тому
І сюди російський чобіт преться. Жах.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду