Остап Дроздов залишає ZIK: «Не хочу бути причетним до медіа-Чорнобиля»

Остап Дроздов залишає ZIK: «Не хочу бути причетним до медіа-Чорнобиля»

29 Червня 2019
11105

Остап Дроздов залишає ZIK: «Не хочу бути причетним до медіа-Чорнобиля»

11105
Автор та ведучий політичного ток-шоу «Прямим текстом», хард-ток-шоу «Drozdov» Остап Дроздов вирішив не залишатися на телеканалі ZIK після зміни власника.
Остап Дроздов залишає ZIK: «Не хочу бути причетним до медіа-Чорнобиля»
Остап Дроздов залишає ZIK: «Не хочу бути причетним до медіа-Чорнобиля»

Про це він написав у Facebook.

«Новий власник гарантував мені цілковиту незалежність і недоторканний острівець. Запрошуй кого хочеш, критикуй кого хочеш, бери теми, які хочеш, ніхто взагалі не буде втручатися. По суті умови навіть кращі, ніж були. Я дякую йому за цю пропозицію. Проте: Не можу. Не буду», - йдеться в повідомленні.

Журналіст звинуватив новий менеджмент у вбивстві каналу за два тижні керівництва. На його думку, нова команда продюсерів «нічого не вміють, окрім як будувати типовий канал».

«Він повністю розвернутий від своєї аудиторії. Телеканал за лічені дні став по суті партійним. Безлімітно зайшли такі токсичні постаті, як Шуфрич, Рабінович, імбецил Кива і весь пул спікерів ОпоЗаЖиття. Я, Кіпіані, Рахманін, Даниленко раніше могли цьому опиратися і сумарно зберігати проукраїнську лінію, натомість кончені негідники були компактно зосереджені в однієї ватної тьоті. Тепер же ZIK перетворено з самобутнього каналу в типову каналізацію», - вважає Дроздов. 

Ведучий додав, що прощається із аудиторією каналу ZIK.

«Я міг би лишитися у своїй недоторканній автономії. Але я не хочу бути причетним до медіа-Чорнобиля. Його не видно, але він буде фонити щонайменше 25 років. Я прощаюся з аудиторією ZIKу», - написав пан Дроздов. 

Він також вважає, що проукраїнські сили не хочуть мати власний потужний медіапродукт.

«Я писав 4 чи 5 кошторисів для нового телеканалу з громадянською журналістикою, 100% україномовних, з альтернативною концепцією. Однак грошовиті патріоти будуть купляти щопівроку нові лексуси, відправляти коханок у круїз по Латинській Америці, сидіти на дрібній контрабанді – але в інтелектуальний проект не хочуть вкладати. Не тому що ризиковано. А тому що не мають амбіцій бути сильними гравцями», - розповів він.

«Оголошую закритою цілу епоху тривалістю 12 років. Оголошую відкритим новий етап у житті. Про плани наразі не будемо. На все свій час», - додав журналіст.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука - Тарас Козак. Через це низка топ-менеджерів медіахолдингу ZIK заявили на своїх сторінках у Facebook про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич. Також на каналі закривають свої програми Вахтанг Кіпіані та Сергій Рахманін.

Остап Дроздов тоді заявив про припинення виходу своїх програм на телеканалі ZIK «допоки нове керівництво не озвучило своєї редакційної політики».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11105
Читайте також
03.07.2019 12:21
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
6 646
02.07.2019 17:50
«Детектор медіа»
6 843
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юля
1754 дн. тому
Еще добавлю: КАК ЖЕ СИЛЬНО ПОСЛЕ СМЕНЫ ВЛАСТИ СТАЛО ОЩУЩАТЬСЯ, ЧТО НАС (НАРОД) ТАК ДОЗИРОВАНО ДЕНЬ ОТО ДНЯ (В ТОМ ЧИСЛЕ - ТЕПЕРЬ И НА ЭТОЙ ПОМОЙКЕ ЗИК) АККУРАТНЕНЬКО РАЗВОРАЧИВАЮТ В СТОРОНУ ОККУПАНТОВ,КАК ЖЕ ЭТИ МРАЗИ ТОНКО ПОДХОДЯТ К ДЕЛУ И ПРОМЫВАЮТ МОЗГИ В АБСОЛЮТНО ПРОТИВОПОЛОЖНОМ НАПРАВЛЕНИИ, ХОТЯТ ЗАТЕРЕТЬ В ПАМЯТИ "НЕУДОБНЫЕ" МОМЕНТЫ...Влащенко и Литвиненко УБИЛИ!Убили своей позицией."Оваций" и "рейтингов" вам, как на 112 и ньюзване, НЕуважаемые!Пусть такой же дебильный и истеричный балаган "ни о чем" для биомусора будет и у вас !Запустите еще совеццких дедушек и бабушек и пусть вам аплодируют по команде в проявлении своего стокгольмского синдрома, что медведчук оказывается - робин гуд!Гении бл...
Юля
1754 дн. тому
...100%...Тоже заметила это..Канал стал НИКАКИМ...Такое ощущение, что туда начали перемещаться ВСЕ морды с дэбильного и конченого нюьзвана и 112...Причем смотрю (проверяю время от времени) ОДНИ И ТЕ ЖЕ уже...А Остапу - РЕСПЕКТ!!!(И ВСЕМ - КТО УШЕЛ!!!)Тоже не могла бы "работать" в такой помойке.Когда-то включала, чтобы почувствовать веяние укр.духа в засилии дЭбилизации суспильства профашистской дешевкой, и тут - НЕ ДАЛИ!(и это после всего, что сделали со страной,пздц)НИчему украинцев жизнь не учит...(((Реально был самобытный канал.И Остап, как всегда, Мастер слова...Всёёёё,абсолютно всё - в точку!(И про горе-ура-патриотов,к сожалению)Боже, что твориться...(Иногда думаю, что сплю..в кошмаре)
В'ячеслав
1762 дн. тому
Ще один доказ того, що Путін з часом хоче захопити усю Україну. Геббельсівська тактика і теорія — "Дайте мені засоби масової інформації, і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду