З каналу ZIK звільнився ведучий програми «Стежками війни» Андрій Стельмах

З каналу ZIK звільнився ведучий програми «Стежками війни» Андрій Стельмах

11 Серпня 2017
4736

З каналу ZIK звільнився ведучий програми «Стежками війни» Андрій Стельмах

4736
1 серпня з телеканалу ZIK звільнився ведучий програми «Стежками війни», яка наразі переформатовується
З каналу ZIK звільнився ведучий програми «Стежками війни» Андрій Стельмах
З каналу ZIK звільнився ведучий програми «Стежками війни» Андрій Стельмах

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив екс-ведучий Андрій Стельмах.

«Так, звільнився. І насправді дуже любив цей проект. Це, наразі, найкраще, що я придумав. Але так трапилось, що прийшов час йти», – сказав він.

Пан Стельмах уточнив, що з каналу пішов два тижні тому з особистих причин.

Нагадаємо, канал ZIK повідомляв про переформатування програми у рамках підготовки до нового сезону.

Нагадаємо, через розбіжності з новим керівництвом з каналу звільнилися телеведучі Брати Капрановигостьова редакторка Віра Гирич, керівниця департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм Людмила Добровольська, шеф-редактор департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм Федір Скрипник, ведучий щоденної інформаційно-аналітичної прямоефірної програми «Перші про головне. Коментарі» Андрій Тичина.

Натомість на ZIK прийшли нова керівниця департаменту журналістських розслідувань Дарина Шевченко, нова керівниця департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм і телеведуча Роксана Руно, нова телеведуча Тетяна Даниленко.

На початку липня Гайгисиз Гелдієв заявив, що йде з посади генпродюсера телеканалу ZIKОбов'язки генпродюсера тимчасово виконував шеф-редактор медіахолдингу ZIK Данило Нікуленко.

Услід за паном Гелдієвим з каналу пішла Дарина Шевченко - замість неї департамент журналістських розслідувань очолила Ольга Мовчан.

10 серпня редактор і ведучий Данило Мокрик повідомив, що ZIK закриває проект соціальних розслідувань «Остання інстанція». Він пов’язав таке рішення каналу із небажанням його команди готувати замовні матеріали. Водночас на каналі заявили, що закриття проекту відбувається через низькі рейтинги і у зв’язку із переформатуванням.

Коментуючи закриття проекту «Остання інстанція», Дарина Шевченко зауважила, що канал ZIK закриває програми, які запускала команда пана Гелдієва, і позбувається людей, з якими працював колишній генпродюсер.

11 серпня телеканал ZIK повідомив про закриття програми «Лікарські таємниці» та переформатування проектів «Стежками війни» та «Житлобуд» у рамках підготовки до нового осіннього сезону.

Креативна продюсерка та ведуча телеканалу ZIK Наталія Влащенко обійме посаду генерального продюсера телеканалу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4736
Читайте також
28.08.2017 17:33
Галина Петренко
«Детектор медіа»
6 206
15.08.2017 10:05
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
3 908
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
evill
44 дн. тому
did not provide a definition of ER negativity, which is a problem because the analysis of ER status by immunohistochemistry IHC has not been standardized and the definition of positivity and negativity varies by laboratory 8 buy nimegen Family Elaeagnaceae is a herb documented as an antiasthmatic remedy to treat the severe asthma, bronchitis and other respiratory diseases in the early material medica Bencao Gangmu Ming dynasty, about 442 years ago
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду