ZIK не платив Саакашвілі зарплатню – дирекція каналу

ZIK не платив Саакашвілі зарплатню – дирекція каналу

31 Липня 2017
4712

ZIK не платив Саакашвілі зарплатню – дирекція каналу

4712
Екс-президент Грузії, колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, нещодавно позбавлений українського громадянства, не отримував заробітну платню від телеканалу ZIK, на якому з квітня виходила його програма «Інша Україна»
ZIK не платив Саакашвілі зарплатню – дирекція каналу
ZIK не платив Саакашвілі зарплатню – дирекція каналу

Про це «Детектору медіа» повідомила PR-директор телеканалу ZIK Надія Тисячна, коментуючи слова пана Саакашвілі, що він отримував від телеканалу заробітну платню у розмірі 50 тис. грн.

«Ми надавали Саакашвілі ефір. Його програму робив продакшн, тому він в нас не числився. Ми не платили йому ніякої зарплати. Навпаки – вони нам платили за надання ефіру. Цифр я вже не знаю», – сказала пані Тисячна та додала, що дізналася про те, що, начебто, Саакашвілі отримував від каналу зарплатню, з «Нового времени».

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі заявляв, що був позбавлений ефірів на телеканал через тиск Адміністрації президента Порошенка та що потрапив у «чорні списки» на українських каналах. За його словами, після виходу пісні про «шоколадну дупу» в ефірі його програми «Інша Україна» телеканалу ZIK вийшло попередження каналу. Нагадаємо, в одному з випусків програми «Інша Україна» жінка-снайпер заспівала пісню «Шоколадна дупа», антигероєм якої є президент Петро Порошенко.

PR-директор телеканалу ZIK повідомила «Детектору медіа», що канал не отримував ніяких попереджень через цю пісню: «Проблем через цю пісню ми не мали».

Як писав «Детектор медіа», у березні Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK. Тоді прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». 

Під час випуску своєї програми 31 травня Саакашвілі звинуватив  Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

28 червня Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook про те, що на каналі ZIK вийшла його остання програма.

Пізніше прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що на літній період, до початку наступного телевізійного сезону, програма лідера української партії «Рух нових сил», екс-президента Грузії та колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїля Саакашвілі «Інша Україна», що виходила на каналі ZIK з квітня, йде на канікули.

На фото - Міхеїл Саакашвілі

Фото: YouTube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4712
Читайте також
28.08.2017 17:33
Галина Петренко
«Детектор медіа»
6 212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду