З ZIKу йде ведучий Андрій Тичина

З ZIKу йде ведучий Андрій Тичина

17 Березня 2017
6346
17 Березня 2017
13:26

З ZIKу йде ведучий Андрій Тичина

6346
З телеканалу ZIK звільняється ведучий щоденної інформаційно-аналітичної прямоефірної програми «Перші про головне. Коментарі» Андрій Тичина.
З ZIKу йде ведучий Андрій Тичина
З ZIKу йде ведучий Андрій Тичина

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив сам Андрій Тичина та керівництво телеканалу.

Останній ефір на ZIKу Андрій Тичина проведе сьогодні ввечері, 17 березня.

ZIK наразі шукає йому заміну.

Нагадаємо, 17 березня також останній робочий день на телеканалі керівника департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм Людмили Добровольської. Її обов'язки найближчим часом тимчасово виконуватиме шеф-редактор каналу Данило Никуленко.

Нагадаємо також, що в січні посаду генерального продюсера ZIK замість Ольги Бенеди обійняв колишній продюсер вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна» Гайгисиз Гелдієв.

У лютому креативним продюсером телеканалу ZIK було призначено телеведучу, редакторку Наталію Влащенко, яка три роки вела на телеканалі «112 Україна» програму «Люди. Hard Talk». Крім виконання обов'язків креативного продюсера, вона вестиме на каналі програми «Hard з Влащенко» та «Перші другі».

У березні депаратамент журналістських розслідувань телеканалу ZIK очолила Дарина Шевченко, колишня директорка Media Development Foundation та засновниця проекту Lustrum.

Також у березні на ZIK з 5 каналу перейшла працювати телеведуча Тетяна Даниленко. На ZIK вона вестиме авторський проект Face 2 Face.

Натомість із телеканалу ZIK пішли ведучі програми «Брат за брата» Дмитро та Віталій Капранови, оголосивши про незгоду з  призначенням Наталії Влащенко.

Також із ZIKу пішла керівниця аналітичного відділу та старша гостьова редакторка Віра Гирич. За її словами, вона звільнилася через незгоду з редакційною політикою нового генерального продюсера.

На фото - Андрій Тичина

Фото: «Вікіпедія»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6346
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду