Гайгисиз Гелдієв: «Канал ZIK і я вирішили розвиватися окремо»

Гайгисиз Гелдієв: «Канал ZIK і я вирішили розвиватися окремо»

5 Липня 2017
4174

Гайгисиз Гелдієв: «Канал ZIK і я вирішили розвиватися окремо»

4174
Колишній генеральний продюсер телеканалу ZIK розказав «Детектору медіа» про причини свого звільнення
Гайгисиз Гелдієв: «Канал ZIK і я вирішили розвиватися окремо»
Гайгисиз Гелдієв: «Канал ZIK і я вирішили розвиватися окремо»

«По-перше, канал і я ставили перед собою якісь цілі. Я вважаю, що більшість цілей вже виконано. Вони будуть рости далі. Це все зроблено завдяки зусиллям людей, які працюють на каналі, які прийшли зі мною, які подружилися зі мною, які повірили в мене. Другий момент – зараз я і канал, в тому числі і його власник, вирішили рухатися далі кожен своїм шляхом і розвиватися окремо», – пояснив він.

Пан Гелдієв зазначив, що немає ніяких планів щодо подальшого місця роботи та додав, що вже мав пропозиції: «Були пропозиції, від яких я відмовився».

Нагадаємо, 4 липня стало відомо, що Гайгисиз Гелдієв звільнився з посади генерального продюсера телеканалу ZIK. Згодом пан Гелдієв у Facebook повідомив про припинення співпраці з телеканалом та про досягнення за п’ять місяців роботи на каналі.

Наразі обов'язки генпродюсера тимчасово виконуватиме шеф-редактор медіа-холдингу ZIK Данило Нікуленко.

Нагадаємо, Гайгисиз Гелдієв став генпродюсером телеканалу наприкінці січня 2017 року. З його приходом на ZIK до колективу телеканалу приєдналися такі відомі ведучі та журналісти, як Наталія Влащенко, Тетяна Даниленко, Роксана Руно.

З січня 2017 року телеканал ZIK вийшов на загальнонаціональний рівень мовлення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4174
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду