Гелдієв іде з посади генпродюсера телеканалу ZIK

Гелдієв іде з посади генпродюсера телеканалу ZIK

4 Липня 2017
4853

Гелдієв іде з посади генпродюсера телеканалу ZIK

4853
Обов'язки генпродюсера тимчасово виконуватиме шеф-редактор медіа-холдингу ZIK Данило Нікуленко
Гелдієв іде з посади генпродюсера телеканалу ZIK
Гелдієв іде з посади генпродюсера телеканалу ZIK

Телеканал ZIK та Гайгисиз Гелдієв, який обіймав посаду генерального продюсера каналу, за спільною згодою припиняють співпрацю.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі каналу.  

Нагадаємо, Гайгисиз Гелдієв став генпродюсером телеканалу наприкінці січня 2017 року. З його приходом на ZIK до колективу телеканалу приєдналися такі відомі ведучі та журналісти, як Наталія Влащенко, Тетяна Даниленко, Роксана Руно.

Навесні на ZIKу стартував новий телесезон, в рамках якого відбулися прем’єри ток-шоу «HARD» й «Перші другі» з Наталією Влащенко та «FACE2FACE» з Тетяною Даниленко. Уперше за п’ять років існування в прямому ефірі стартувала переформатована «Історична правда з Вахтангом Кіпіані». А авторські ток-шоу ведучого Остапа Дроздова «DROZDOV» та «Прямим текстом» розпочали трансляції з нових студій. Також ZIK презентував свіжий проект соціальних розслідувань «Остання інстанція» з Данилом Мокриком. На початку червня в ефірі ZIKу вийшли такі новинки, як програма-дебати «Zіткнення» з Роксаною Руно та інтерактивний проект, контент якого творять самі глядачі, під назвою «VOX POPULI».

З січня 2017 року телеканал ZIK вийшов на загальнонаціональний рівень мовлення та постійно збільшує показники телеперегляду.

Тимчасово виконуватиме обов'язки генерального продюсера телеканалу ZIK шеф-редактор медіа-холдингу ZIK Данило Нікуленко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4853
Читайте також
28.08.2017 17:33
Галина Петренко
«Детектор медіа»
6 184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду