УДО запевняє, що не перешкоджало акції журналістів на Всесвітньому газетному конгресі

3 Вересня 2012
6990
3 Вересня 2012
16:35

УДО запевняє, що не перешкоджало акції журналістів на Всесвітньому газетному конгресі

6990
Стверджує, що це зробили приватні особи
УДО запевняє, що не перешкоджало акції журналістів на Всесвітньому газетному конгресі

Управління державної охорони України стверджує, що мирній акції перешкоджали приватні особи, а не співробітники УДО. Про це йдеться на сайті держохорони.

 

«Управління державної охорони України перевірило інформацію, яка з'явилась в деяких ЗМІ щодо перешкоджання співробітниками УДО проведенню мирної акції протесту під час відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу та 19-го Всесвітнього форуму редакторів. Службова перевірка встановила, що особи, вказані в ЗМІ, не є співробітниками Управління державної охорони України або Служби безпеки Президента України. Просимо цю інформацію взяти до уваги», - йдеться в заяві держохорони.

 

Управління державної охорони України переконує, що завжди готове до конструктивної співпраці з представниками засобів масової інформації та максимально сприяє їхній роботі під час масових заходів.

 

Як писала «Детектор медіа», 3 вересня перед початком форуму охорона намагалася не пропустити журналістів, а потім під час акції забрала плакат у головного редактора «Української правди» Олени Притули.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6990
Читайте також
04.09.2012 09:46
Зоряна Кріт, Ірина Узлова, «Україна молода»
24 122
03.09.2012 20:50
Алексей Погорелов, «Українська правда. Блоги»
22 568
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій Гузь
4256 дн. тому
Поряд зі мною сиділа колега, Оксана Форостина, у якої охоронець теж вихопив плакат, як тільки вона його розгорнула. Це 100% були не приватні особи, а тренований УДОшник.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду