detector.media
03.09.2012 16:35
УДО запевняє, що не перешкоджало акції журналістів на Всесвітньому газетному конгресі
Стверджує, що це зробили приватні особи

Управління державної охорони України стверджує, що мирній акції перешкоджали приватні особи, а не співробітники УДО. Про це йдеться на сайті держохорони.

 

«Управління державної охорони України перевірило інформацію, яка з'явилась в деяких ЗМІ щодо перешкоджання співробітниками УДО проведенню мирної акції протесту під час відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу та 19-го Всесвітнього форуму редакторів. Службова перевірка встановила, що особи, вказані в ЗМІ, не є співробітниками Управління державної охорони України або Служби безпеки Президента України. Просимо цю інформацію взяти до уваги», - йдеться в заяві держохорони.

 

Управління державної охорони України переконує, що завжди готове до конструктивної співпраці з представниками засобів масової інформації та максимально сприяє їхній роботі під час масових заходів.

 

Як писала «Детектор медіа», 3 вересня перед початком форуму охорона намагалася не пропустити журналістів, а потім під час акції забрала плакат у головного редактора «Української правди» Олени Притули.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY