У справі побитого керівника «Дорожнього контролю» змінили склад злочину

28 Березня 2012
6761
28 Березня 2012
11:55

У справі побитого керівника «Дорожнього контролю» змінили склад злочину

6761
У справі побитого керівника «Дорожнього контролю» змінили склад злочину

Прокуратура Деснянського району міста Києва перекваліфікували склад злочину у справі щодо побиття керівника «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошнікова з частини 2 статті 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) на частину  2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений групою осіб за попередньою змовою). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

 

Таке рішення прокуратура прийняла, вивчивши матеріали кримінальної справи, порушеноъ райуправлінням.

 

«Під час прокурорської перевірки встановлено, що відносно потерпілого застосовано фізичне насильство, небезпечне для життя та здоров'я. А це є більш тяжким злочином, ніж грабіж. Розслідування кримінальної справи взято на контроль», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 березня невідомі вивезли Ростислава Шапошнікова за місто і жорстоко побили. У нього викрали мобільний телефон, відеокамеру, відеореєстратор і диктофон, щоб він не міг зафіксувати інцидент.

 

Постраждалий вважає, що його побиття пов'язане з професійною діяльністю, адже нападники мотивували свої дії тим, що відробляють замовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6761
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду