«Дорожній контроль»: Дані про побиття нашого «ведучого» не відповідають дійсності

25 Березня 2012
8050
25 Березня 2012
14:52

«Дорожній контроль»: Дані про побиття нашого «ведучого» не відповідають дійсності

8050
«Дорожній контроль»: Дані про побиття нашого «ведучого» не відповідають дійсності
Інформація про те, що в Києві невідомі побили ведучого телепрограми «Дорожній патруль» не відповідає дійсності. Про це «Детектор медіа» повідомив керівник прес-служби інтернет-видання «Дорожній контроль» Єгор Воробйов.
 
Нагадаємо, напередодні, 24 березня, низка інтернет-ЗМІ поширила інформацію про те, що в Києві «на перетині вулиць Милославської і Бальзака, що на Троєщині, невідомі на очах у всіх відлупцювали ведучого передачі "Дорожній патруль". Коли люди почали кричати, ведучого посадили до джипу та кудись повезли, але через два квартали викинули». Про цей факт із посиланням на  «свідка» події, який зателефонував до медіапрофспілки (КНМП), написали українські інтернет-ЗМІсайти видань, а також інформаційні агентства. Також цю новину опублікували і окремі російські сайти.
 
Дізнавшись про цей інцидент, ТК звернулася до прес-служби «Дорожнього контролю», адже програма «Дорожній патруль» - російського виробництва. Пан Воробйов сказав, що має перевірити цю інформацію. Як виявилося, дані про побиття не відповідають дійсності.
 
«Дорожній контроль» - українське інтернет-видання, що містить розділ «Теленовини». Зазвичай їх готують журналісти сайту. Посади «телеведучий» у «Дорожньому контролі» немає.
 
«Дорожній патруль» - один з найстаріших проектів російського телебачення, що інформує про події на дорогах РФ, зокрема, про кримінальні випадки. З 1994-го року проект виходив спочатку на ТВ-6, а починаючи з 2001-го по 2008-й - на каналі «Россия-1». Нині  «Дорожній патруль» на російському ТБ не виходить. 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8050
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4411 дн. тому
А не, сорри, оказывается они опровергали "в интересах следствия". :D :D :D
Qcumber
4411 дн. тому
Вот ссылка на новость "Телекритики": http://www.telekritika.ua/news/2012-03-26/70700
Qcumber
4411 дн. тому
Гость2, дело в том, что сегодня вновь произошло нападение и на сей раз реальное. :D :(
Гость2
4412 дн. тому
дается ссылка на сайт ДК, где самой верхней висит новость, которую тут опровергают. Молодцы
Qcumber
4413 дн. тому
Цю інформацію про побиття на "Українській правді" (http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/24/6961390/) та у блозі на вашому сайті (http://blogs.telekritika.ua/?id=2807) розповсюдив Юрій Луканов. Всі інші передрукували. Запитаємо у нього, що то був за свідок...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду