Побито керівника «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошнікова

26 Березня 2012
9409
26 Березня 2012
15:16

Побито керівника «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошнікова

9409
Побито керівника «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошнікова

24 березня невідомі напали на співзасновника інтернет-видання «Дорожній контоль», силоміць затягли до машини, вивезли за межі Києва та побили. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у місті Києві.

 

Близько 13:00 до чергової частини Деснянського райуправління столичної міліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення від лікаря про те, що до Лікарні швидкої медичної допомоги було доставлено побитого чоловіка 1986 року народження.

 

 

 

Попередньо встановлено, що потерпілий є співзасновником інтернет-газети «Дорожній контроль», повідомляє міліція. З його слів стало відомо, що цього ж дня близько 11-ї години, коли він підійшов до власної автівки, на нього напали двоє невідомих, силоміць затягли до салону автомобіля «Джип Гранд Черокі», в якому сиділи ще двоє незнайомців, вивезли за межі Києва та побили.

 

Чоловіка, який лежав на дорозі помітили велосипедисти, які проїжджали неподалік, і викликали швидку медичну допомогу.

 

Під час спілкування з правоохоронцями потерпілий розповів, що нападники відібрали у нього також і деякі особисті речі.

 

Наразі слідчим відділом Деснянського райуправління за фактом вчиненого злочину порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж).

 

Працівники столичної міліції проводять низка оперативно-пошукових заходів щодо встановлення обставин події та затримання зловмисників.

 

Керівник прес-служби «Дорожнього контролю» Єгор Воробйов підтвердив інформацію міліції та повідомив, що йдеться про керівника проекту Ростислава Шапошнікова.

 

Він пояснив, що у вихідні дні спростовував інформацію про побиття представника «Дорожнього контролю» в інтересах слідства. «Тепер я можу вам підтвердити інформацію міліції», - додав він.

 

За словами пана Воробйова, Ростислав Шапошніков зараз перебуває в лікарні. «Стан стабільний, але спілкуватися він не може. У нього численні забої, гематоми, розсічена брова, можливо, струс мозку», - повідомив він.

 

У «Дорожньому контролі» пов'язують напад з професійною діяльністю пана Шапошнікова. «На звичайний хуліганський напад це не схоже - схоже на замовлення: мовчки схопили, вивезли, побили і викинули на узбіччя», - сказав керівник прес-служби.

 

«Дорожній контроль» - сайт, що спеціалізується на викритті протиправних дій працівників ДАІ.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://ukranews.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9409
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду