Олексію Кутєпову підкинули під двері патрон від Калашнікова

18 Липня 2011
15469
18 Липня 2011
18:23

Олексію Кутєпову підкинули під двері патрон від Калашнікова

15469
Олексію Кутєпову підкинули під двері патрон від Калашнікова

Журналістові каналу «1+1» Олексію Кутєпову підкинули під двері квартири патрон від автомату Калашнікова. Знахідку він виявив 18 липня о 14:40, коли виходив з дому, щоб їхати на зйомки. Про це він розповів «Детектор медіа».

 

За словами пана Кутєпова, коли він відчинив двері квартири, йому під ноги впав складений удвічі білий конверт. Журналістові здалося, що в ньому запакована ампула або цвях. Він розгорнув конверт, знімаючи це на мобільний телефон, і виявив у ньому патрон калібру 5,45 міліметрів від автомату Калашнікова.

 

Журналіст викликав міліцію, яка вилучила патрон, оглянула місце зі службовим собакою, зняла відбитки пальців, взяла пояснення в Олексія Кутєпова.

 

«Я не знаю, хто це зробив, але я однозначно пов'язую це зі своєю професійною діяльністю, оскільки не мав ніяких особистих конфліктів», - каже Олексій Кутєпов. Він сприйняв патрон як натяк на те, що йому варто облишити якусь із тем своїх журналістських розслідувань, однак не знає, яку саме: «Мої останні теми - це наркотики, казино, справа незаконно засудженого Михайла Крамаренка, через яку в мене був конфлікт із суддею Дніпровського суду Федосєєвим».

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у місті Києві Володимир Поліщук повідомив «Детектор медіа», що за викликом до Олексія Кутєпова виїхала слідчо-оперативна група, кінологи та експерти, і наразі триває збір матеріалу. «У самих цих діях криміналу немає. Але ми можемо припускати, що в цьому є якийсь натяк», - зазначив він. За його словами, міліція шукатиме того, хто підкинув патрон під двері, щоб зрозуміти його мотиви та мету.

 

Олексій Кутєпов проводить серію журналістських розслідувань разом з журналістом інтернет-видання «Обозреватель» Анатолієм Шарієм. Нещодавно, у ніч на 13 липня, невідомі обстріляли автомобіль Анатолія Шарія.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15469
Читайте також
14.07.2011 08:40
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
30 318
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!
4657 дн. тому
ну и шо? моей пеподавательнице приносили гроб под дверь. и она не кричала, что "это связанно с моей проф. деятельностью". расслабьтесь, друзья!
бровов
4658 дн. тому
это костя усов снимает сериал для ТВи
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду