detector.media
18.07.2011 18:23
Олексію Кутєпову підкинули під двері патрон від Калашнікова

Журналістові каналу «1+1» Олексію Кутєпову підкинули під двері квартири патрон від автомату Калашнікова. Знахідку він виявив 18 липня о 14:40, коли виходив з дому, щоб їхати на зйомки. Про це він розповів «Детектор медіа».

 

За словами пана Кутєпова, коли він відчинив двері квартири, йому під ноги впав складений удвічі білий конверт. Журналістові здалося, що в ньому запакована ампула або цвях. Він розгорнув конверт, знімаючи це на мобільний телефон, і виявив у ньому патрон калібру 5,45 міліметрів від автомату Калашнікова.

 

Журналіст викликав міліцію, яка вилучила патрон, оглянула місце зі службовим собакою, зняла відбитки пальців, взяла пояснення в Олексія Кутєпова.

 

«Я не знаю, хто це зробив, але я однозначно пов'язую це зі своєю професійною діяльністю, оскільки не мав ніяких особистих конфліктів», - каже Олексій Кутєпов. Він сприйняв патрон як натяк на те, що йому варто облишити якусь із тем своїх журналістських розслідувань, однак не знає, яку саме: «Мої останні теми - це наркотики, казино, справа незаконно засудженого Михайла Крамаренка, через яку в мене був конфлікт із суддею Дніпровського суду Федосєєвим».

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у місті Києві Володимир Поліщук повідомив «Детектор медіа», що за викликом до Олексія Кутєпова виїхала слідчо-оперативна група, кінологи та експерти, і наразі триває збір матеріалу. «У самих цих діях криміналу немає. Але ми можемо припускати, що в цьому є якийсь натяк», - зазначив він. За його словами, міліція шукатиме того, хто підкинув патрон під двері, щоб зрозуміти його мотиви та мету.

 

Олексій Кутєпов проводить серію журналістських розслідувань разом з журналістом інтернет-видання «Обозреватель» Анатолієм Шарієм. Нещодавно, у ніч на 13 липня, невідомі обстріляли автомобіль Анатолія Шарія.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY