Стріляли в машину кореспондента «Обозревателя» Анатолія Шарія (+ФОТО)

13 Липня 2011
22569
13 Липня 2011
10:58

Стріляли в машину кореспондента «Обозревателя» Анатолія Шарія (+ФОТО)

22569
Слідчий відділ Солом'янського районного управління порушив кримінальну справу за ознаками злочину (замах на вбивство)
Стріляли в машину кореспондента «Обозревателя» Анатолія Шарія (+ФОТО)
О 2.40 ночі 13 липня невідомі стріляли в машину кореспондента інтернет-видання «Обозреватель» Анатолія Шарія. В результаті пробито лобове та заднє скло, куля пройшла повз водія. Про це «Детектор медіа» повідомив особисто Анатолій Шарій.

 

«Ми до першої години ночі закривали підпільний салон гральних автоматів. Разом зі мною була знімальна група телеканалу "1+1". Додому я під'їжджаю дуже обережно, адже останні три тижні вдома не жив. І цього разу, коли під'їхав до свого будинку, мені не сподобалась ситуація, там стояв якийсь підозрілий автомобіль. Я зателефонував дружині і попередив, що ще трохи покатаюсь по місту. Коли їхав в бік Червонозоряного проспекту, мені якась машина перекрила дорогу. Я вискочив із машини, почув постріл і побіг у протилежний бік. Зупинив таксі, яке їхало назустріч, і попросив водія зателефонувати в міліцію, бо я свій телефон залишив у машині. Він викликав міліцію, а я ще повідомив колегам із "Плюсів"», - розповів Анатолій Шарій.

 

 


 

 

За словами пана Шарія, він відмовився писати заяву в міліцію, оскільки вважає останню заангажованою. У Солом'янському райвідділі порушили кримінальну справу за фактом стрілянини. Відмову Шарія визнати себе потерпілим міліція записала на відео. «Звичайно, я пов'язую стрілянину з журналістською діяльністю. І сам проведу розслідування. Я знаю, хто це вчинив», - сказав кореспондент.

 

Наразі Анатолій Шарій перебуває в районному відділенні міліції, де повторно проводять балістичну експертизу.

 

Як повідомив кореспондент «Обозревателя» ТК, останнім часом він брав участь у закритті двох підпільних гральних салонів.

 

 


 

 


 

 

Начальник відділу зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в місті Києві Володимир Поліщук у коментарі ТК зазначив, що після повідомлення Анатолія Шарія близько 3-ї години по Києву було введено план перехоплення, щоб затримати осіб на автомобілі Daewoo Lanos. «Затримати Volkswagen та Daewoo, оскільки, на жаль, журналіст не запам'ятав державних номерів, не виявилось можливим. Під час огляду автомобілю працівники слідчо-оперативної групи вилучили деякі речові докази», - сказав Володимир Поліщук. За його словами, слідчий відділ Солом'янського районного управління порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частина першою статті 115 (замах на вбивство). Наразі триває слідство, проводяться експертизи. Також пан Поліщук зазначив, що буде перевірено всі без винятку версії.

 

Нагадаємо, 21 червня було порушено справу проти Анатолія Шарія за статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України через стрілянину 1 травня в «Макдональдсі», коли він двічі вистрілив у невідомого гумовими кулями. Пан Шарій переконаний, що міліція розгорнула проти нього кампанію за низку критичних публікацій про діяльність Відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків (ВБНОН).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22569
Читайте також
14.07.2011 08:40
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
30 300
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
По сути
4637 дн. тому
Шарий - унылое брехливое дерьмо. Вспомните майскую историю в Маке. Тогда Шарий распинался, что на него напали, а он защищался. А на видео камер наблюдения Мака хорошо видно, что Шарий шел следом за каким-то мужиком, вытащил пистолет еще в помещении Мака, держал его за спиной. И как только мужик вышел из двери, Шарий, стоя в дверях Мака, сделал два выстрела с расстояния метра три: первый - в ноги, причем мужик стоял к нему спиной. И второй - в корпус, когда мужик начал к нему поворачиваться. Видео с описанием "подвига" менnовской шестерки и брехуна Шария - вот здесь http://roadcontrol.org.ua/node/1041
Дмитрий
4641 дн. тому
Шарий - истеричное мудло. Если такая гнида, как он, отказывается писать заявление в милицию, значит, боится, что на него самого что-то накопают.
1house1
4641 дн. тому
Писал - на телекритику, кстати включительно с адресами, потому что не знал куда можно еще написать. Подумал, что там много журналистов разных, может кто то и заинтересуется. Потратил на сочинение какое то время. могли бы хоть ответить: " мол ты не непонимаешь, мы ж такие, а то другие и мы там кому то передали...." Написать заявление в милицию... Полный дибилизм... инопланетянину... хочу мирну прожить у себя в районе со своей семьей, масштабы надо понимать. Вот Шарий и Кутепов - журналисти. А большинство такие как и я (я ваще не журналист)... :). Получается в основном журналистика направлена на журналистов.
іж
4642 дн. тому
Пацани молодці. І Шарій, і Кутєпов.На жаль у нас справжніх журналістів із громадянською позицією одиниці.
L'amurchik
4642 дн. тому
Интерестно, а почему Стоп цензура молчит???? Или страшно??? говорить о цензуре внекуда вы можете, а вот заступиться за Толика страшно??????
to 1house1
4642 дн. тому
а ты пойди и напиши заявление в милицию про наркоту, смельчак, а то анонимно других подначиваешь, или, как ты пишешь - сцикатно?
Svitlana
4642 дн. тому
Для 1house1. "Телекритика" пише про журналістів і ЗМІ, в тому числі тих, які займаються журналістськими розслідуваннями, а не про наркоту. Ви звернулись не за адресою, а ваші листи ми пересилаємо тим, хто цим займається.
1house1
4643 дн. тому
Шарий красавчик. Держись... милиция не поможет, может токо добавить, наверное это их робота и есть. Может это даже тебе ответ за наркоту на харьковском. Это очень серьезный бизнес таможни, сбу и милиции, а ты, брат туда полез. Жаль что таких как ты журналистов мало, боюсь можешь несправиться, наплодили они уже погороду ларьков по продажи наркоты. (PS. Телекритика отстой, пару месяцев назад писал вашим журналистам инфу по продажи наркоты на троещине, хотя бы что то ответили, вы токо пиариться можете, сцикатно вам, а Шарию нет).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду