За матеріалами «Обозревателя» та сюжету на «2+2» прокуратура порушила кримінальну справу

8 Червня 2011
11676
8 Червня 2011
11:28

За матеріалами «Обозревателя» та сюжету на «2+2» прокуратура порушила кримінальну справу

11676
За матеріалами «Обозревателя» та сюжету  на «2+2» прокуратура порушила кримінальну справу

Ще одне розслідування кореспондента сайту «Обозреватель» Анатолія Шарія та кореспондента  «1+1» Андрія Павловського привело до порушення кримінальної справи за фактом продажу в аптеці на Подолі забороненого трамадолу. Про це ТК повідомив журналіст «1+1» Олексій Кутєпов.

 

За його словами, розслідування взято під міністерський контроль.

 

Зокрема, мова йде про матеріали  «Обозревателя»: «Как мы боролись с наркоаптеками. Ч.1» та Как мы боролись с наркоаптеками. Ч. 2,  а також сюжет у  новинах «Час пік» на «2+2».

 

Нагадаємо, нещодавно розслідування журналістів Анатолія Шарія («Обозреватель») та Олексія Кутєпова («2+2») щодо діяльності легальних точок продажу наркотиків, які діють у Києві, спонукало керівництво МВС провести перевірку столичного відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків (ВБНОН).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11676
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду