«1+1» звернувся до Могильова, Хорошковського і Пшонки з проханням захистити Олексія Кутєпова від наркоманів

31 Січня 2011
16462
31 Січня 2011
15:43

«1+1» звернувся до Могильова, Хорошковського і Пшонки з проханням захистити Олексія Кутєпова від наркоманів

16462
«1+1» звернувся до Могильова, Хорошковського і Пшонки з проханням захистити Олексія Кутєпова від наркоманів

«1+1» просить генерального прокурора України Пшонку, голову СБУ Хорошковського та міністра внутрішніх справ Могильова забезпечити охорону журналіста Олексія Кутєпова  та вжити всіх необхідних заходів щодо поширювачів особистої інформації про журналіста згідно з нормами ККУ. Про це йдеться у відкритому листі за підписом керівника департаменту журналістських розслідувань каналу, текст якого опинився в розпорядженні «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, Олексій Кутєпов працював над розслідуванням про легальні клініки, у яких будь-хто охочий за 200 гривень може отримати укол наркотичної речовини, сильнішої за героїн.  Після зйомки сюжети клініки припинили продавати наркотик, а журналістові почали дзвонити з погрозами наркомани, яким лікарі дали телефон Кутєпова.

 

За словами Жана Новосельцева, дзвінки з погрозами до Олексія Кутєпова розпочалися з вечора суботи, 29 січня. У понеділок, 31 січня, редакція «Особистої справи» подасть відповідні заяви з проханням про захист журналіста до МВС, СБУ і Генпрокуратури.

 

Наводимо оригінал відкритого листа:

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16462
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду