Міліція порушила кримінальну справу про погрозу вбивством Олексію Кутєпову

20 Липня 2011
22052
20 Липня 2011
10:08

Міліція порушила кримінальну справу про погрозу вбивством Олексію Кутєпову

22052
Міліція порушила кримінальну справу про погрозу вбивством Олексію Кутєпову

19 липня міліція порушила кримінальну справу про погрозу вбивством журналісту «1+1» Олексію Кутєпову (стаття 129 Кримінального кодексу України). Справа порушена за фактом підкинутого під двері квартири журналіста патрона від автомату Калашнікова. Про це «Детектор медіа» повідомив сам Олексій Кутєпов, інформацію підтвердив начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві Володимир Поліщук.

 

Також журналістові надано охорону - двох співробітників спецпідрозділу міліції «Грифон». Як довго його охорнятимуть, пан Поліщук сказати не може: це залежить від розслідування.

 

Учора, 19 липня, Олексія Кутєпова допитали також як свідка у справі про замах на вбивство його колеги з «Обозревателя» Анатолія Шарія (нагадаємо, невідомі розстріляли його машину в ніч на 13 липня). «Як повідомив мені слідчий, справа серйозна», - зазначив пан Кутєпов.

 

Як писала ТК, 18 липня невідомі підкинули під двері квартири Олексія Кутєпова патрон від автомату Калашнікова. «Я не знаю, хто це зробив, але я однозначно пов'язую це зі своєю професійною діяльністю, оскільки не мав ніяких особистих конфліктів», - сказав ТК пан Кутєпов, який останнім часом займався розслідуваннями на теми наркотиків, казино, справи незаконно засудженого Михайла Крамаренка.

 

Це не перший випадок, коли міліція охороняє Олексія Кутєпова. У лютому цього року після неодноразових телефонних погроз його охороняв спецпідрозділ «Сокіл». Погрози почалися після розслідування про легальні клініки, де охочим роблять уколи наркотичних препаратів.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22052
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду