Кореспондента «1+1» Олексія Кутєпова взяв під охорону столичний УБОЗ

2 Лютого 2011
21591
2 Лютого 2011
11:06

Кореспондента «1+1» Олексія Кутєпова взяв під охорону столичний УБОЗ

21591
Кореспондента «1+1» Олексія Кутєпова  взяв під охорону столичний УБОЗ

Журналіста програми «Особиста справа» Олексія Кутєпова охоронятиме спецпідрозділ «Сокіл».

 

Рішення про цілодобову охорону Кутєпова було прийняте 1 лютого. Про це ТК стало відомо від керівника програми «Особиста справа» Жана Новосельцева. «Олексія Кутєпова охоронятиме УБОЗ міста Києва, а саме - спецпідрозділ "Сокіл"», - сказав він. За словами пана Новосельцева, після того, як у прямому ефірі було заявлено, що Кутєпову погрожують, кількість дзвінків зменшилася.

 

Нагадаємо, що «1+1» звернувся до генерального прокурора України, СБУ та МВС з проханням забезпечити охорону журналіста Олексія Кутєпова  та вжити всіх необхідних заходів щодо поширювачів особистої інформації про журналіста згідно з нормами ККУ. 

 

Як писала ТК, Олексій Кутєпов працював над розслідуванням про легальні клініки, у яких будь-хто охочий за 200 гривень міг отримати укол наркотичної речовини, сильнішої за героїн.  Після зйомки сюжети клініки припинили продавати наркотик, а журналістові почали дзвонити з погрозами наркомани, яким лікарі дали телефон Кутєпова. Дзвінки з погрозами до Олексія Кутєпова почалися 29 січня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21591
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду