Микола Шейко залишиться членом редакційної ради «Українського тижня»

11 Квітня 2011
18395
11 Квітня 2011
20:04

Микола Шейко залишиться членом редакційної ради «Українського тижня»

18395
Микола Шейко залишиться членом редакційної ради «Українського тижня»

Микола Шейко звільняється з посади генерального директора ТОВ «Український тиждень» з 15 квітня. Йому запропоновано залишитися членом редакційної ради тижневика, і він має намір прийняти цю пропозицію. Про це пан Шейко повідомив «Детектор медіа».

 

«Моє прохання про звільнення задоволено. Мені запропоновано залишитися членом редакційної ради "Українського тижня". Очевидно, я прийму цю пропозицію. Це не штатна посада, це посада консультативна», - розповів він.

 

За його словами, поки що інших конкретних пропозицій у медіа він не має і протягом найближчого місяця планує відпочивати.

 

Хто стане новим генеральним директором «Українського тижня», наразі не повідомляється. «Є кандидатура, до якої схиляється наглядова рада, але вона ще офіційно не названа», - сказав пан Шейко.

 

Як уже повідомляла ТК, Микола Шейко звільняється з особистих причин, які воліє не коментувати.

 

В «Українському тижні» Микола Шейко працював з 2008 року близько двох з половиною років. Раніше, з 1990 по 2007 рік працював у видавничому домі «Галицькі контракти», зокрема на посаді генерального директора. У 2007-2008 роках був співзасновником і шеф-редактором журналу «Акциз».

 

Нагадаємо, у січні 2009 року через непорозуміння з інвестором звільнилися головний редактор журналу «Український тиждень» Роман Кульчинський і Павло Солодько, його заступник. Головним редактором тижневика став Сергій Литвиненко. У вересні 2009 року посаду шеф-редактора видання залишив Юрій Макаров, який залишився колумністом і членом редакційної ради журналу. Наприкінці лютого 2011 року з посади головного редактора порталу «Український тиждень» пішов Олексій Шалайський, який очолював UT.net.ua з жовтня 2010-го. На його місце прийшов Дмитро Крапивенко.

 

«Український тиждень» стартував 2 листопада 2007 року і став третім після «Главреда» та «Новинаря» інформаційно-аналітичним україномовним тижневиком на українському ринку. З того часу запустився ще україномовний тижневик «Країна» від видавців «Газети по-українськи», водночас «Новинар» і «Главред» припинили своє існування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18395
Читайте також
19.01.2009 12:05
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
27 852
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду