«Главред-медіа» призупиняє випуск журналу «Главред»

21 Грудня 2010
18775
21 Грудня 2010
17:56

«Главред-медіа» призупиняє випуск журналу «Главред»

18775
«Главред-медіа» призупиняє випуск журналу «Главред»

Холдинг «Главред-медіа» прийняв рішення призупинити випуск журналу «Главред». Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Серед причин такого кроку видавці називають фінансові складності в розвитку преси і зменшення фінансування акціонерів, а також взаємоконкуренцію «Главреда» з журналом «Профіль», що також видається холдингом.

 

«По перше: фінансові складності у розвитку друкованих ЗМІ, зростання у наступному році цін на папір і друк з одного боку і звуження ринку реклами в пресі з другого віддаляє видання від виходу на точку беззбитковості, зменшення фінансування акціонерів. І ця ситуація погіршується, - йдеться в повідомленні. - По друге, як відомо "Главред-медіа" є видавцем журналу "Профіль", що знаходиться теж у ніші загальнополітичних тижневих журналів. В результаті чого присутній елемент взаємоконкуренції у вкрай перегрітому сегменті ринку».

 

У зв'язку із цим, холдинг зосередиться на розвитку інтернет-видання «Главред», яке, за інформацією «Главред-медіа», демонструє стабільне зростання кількості відвідувачів, та на виданні журналу «Профіль».

 

Після проведення необхідних маркетингових досліджень, буде прийняте рішення про ребрендинг журналу «Главред» або його остаточне закриття.

 

Нагадаємо, в листопаді холдинг «Главред-медіа» прийняв рішення закрити газету «Новая» та призупинити фінансування журналу «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18775
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сем
4881 дн. тому
Да, после ухода команды Шлинчака холдинг разваливается на куски. И не жалко! Потому что, ребята, этим нужно жить, а не ходить на работу, чтобы только зарабатывать деньги. А инвесторам урок: как уход нормального топ-менеджмента обратно пропорционален результатам.
хха
4881 дн. тому
тепер у ніші Українського тижня йому конкурентів не залишиться
I'm
4881 дн. тому
Може все ж таки не взаємоконкуренція з Профілем? А те, що головред Профіля є віце-президентом холдинга?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду