Юрій Макаров стане головним редактором нового україномовного тижневика новин

19 Червня 2007
11899
19 Червня 2007
16:35

Юрій Макаров стане головним редактором нового україномовного тижневика новин

11899
Юрій Макаров стане головним редактором нового україномовного тижневика новин

Ведучий програми «Документ» («1+1») Юрій Макаров незабаром стане головним редактором тижневика в форматі news magazine, який зявиться на українському ринку незабаром. Про це «ТК» повідомив сам пан Макаров.

 

«Мене запросили стати редактором нового україномовного тижневика. Єдине, що я поки що можу сказати, це те, що проект перебуває на стадії тестування», – сказав він.

 

Юрій Макаров переконаний, що видання такого формату можуть бути доволі успішними на українському ринку. «News magazines уже представлені в Україні кількома виданнями. Одне з них – майбутній україномовний тижневик «Новинар». Думаю, видання такого формату мають шанс знайти свою аудиторію і, що не менш важливо, свого рекламодавця», – каже він.

 

Назвати власника проекту Юрій Макаров поки що не може, але, за його словами, це новий для вітчизняного ринку іноземний інвестор, ніяк не повязаний із українським або офшорним бізнесом: «Власник не стосується жодного з українських медіа, до кіпрського, багамського чи тайландського бізнесу».

 

Поза тим, Юрій Макаров не планує залишати роботу на каналі «1+1». «Коли ця пропозиція надійшла, – каже він, – я взяв благословення генерального директора каналу Юрія Морозова. Цей проект не заважатиме роботі на каналі». За його словами, програма «Документ» виходитиме й надалі. «Зараз ми закінчуємо запис останньої програми й ідемо у відпустку. Поки що невідомо, коли на "1+1" почнуть виходити ток-шоу – з серпня чи з вересня. Але продукт для "Документа" закуплений до кінця року, тож ми приречені на те, щоб виходити в ефір», – пояснює Юрій Макаров.

 

Наталія Данькова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду