Запуск тижневика Юрія Макарова перенесено на початок листопада, а його веб-версією керуватиме Ольга Михайлова

4 Жовтня 2007
11447
4 Жовтня 2007
17:13

Запуск тижневика Юрія Макарова перенесено на початок листопада, а його веб-версією керуватиме Ольга Михайлова

11447
Запуск тижневика Юрія Макарова перенесено на початок листопада, а його веб-версією керуватиме Ольга Михайлова
Тижневик «Український тиждень», головним редактором якого буде Юрій Макаров, з’явиться у продажу на початку листопада. Раніше, як уже повідомляла «ТК», видання планували випустити у першу п’ятницю після дострокових парламентських виборів.
 
На початку листопада також розпочне свою роботу сайт «Український тиждень», де можна буде знайти не лише зміст друкованого тижневика, але й оригінальні матеріали. До окремих арт-проектів, презентованих на сторінках видання, на сайті додадуться ще інші. Редактором сайту призначена Ольга Михайлова, що перейшла на роботу в «Український тиждень» з посади головного редактора часопису «ПолітикHALL». 
 
Від початку роботи сайту на ньому щодня можна буде знайти свіжу аналітику та авторські колонки. За деякий час «Український тиждень» вийде на пряме спілкування з читачами у мережі інтернет, зокрема, передбачений запуск форуму. Крім того, з часом на сайті неодмінно з'явиться стрічка новин.
 
«Український тиждень» стане третім після «Главреда» та «Новинаря» інформаційно-аналітичним україномовним тижневиком на українському ринку, проте його концепція виходить за межі формату news magazine. «Необхідність появи такого видання обумовлена тим, що за останні роки сформувався запит на вітчизняну незалежну аналітику, і навіть не так політичного, як загальногуманітарного напряму. Саме цей запит має задовільнити «Український тиждень», який буде виходити українською і кореспондувати з настроями патріотично налаштованої читацької аудиторії. Але редакція, зокрема в особі головного редактора Юрія Макарова, ставить перед собою також інші завдання, зокрема артистичного штибу.
 
Серед персон, що фігуруватимуть на сторінках тижневика, можна буде побачити знакових героїв вітчизняної культури і контркультури. Авторські колонки непересічних особистостей будуть з'являтися на сторінках видання у регулярному режимі. «Український тиждень» сподівається стати трибуною для графіків-карикатуристів, адже наша графічна школа не пасе задніх, але маловідома і тому не достатньо затребувана. Крім того, у тижневику покладений початок майбутній енциклопедії сучасного українського мистецтва; є також багато інших амбітних планів», - .сказала «ТК» Ольга Михайлова.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11447
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду