detector.media
11.04.2011 20:04
Микола Шейко залишиться членом редакційної ради «Українського тижня»

Микола Шейко звільняється з посади генерального директора ТОВ «Український тиждень» з 15 квітня. Йому запропоновано залишитися членом редакційної ради тижневика, і він має намір прийняти цю пропозицію. Про це пан Шейко повідомив «Детектор медіа».

 

«Моє прохання про звільнення задоволено. Мені запропоновано залишитися членом редакційної ради "Українського тижня". Очевидно, я прийму цю пропозицію. Це не штатна посада, це посада консультативна», - розповів він.

 

За його словами, поки що інших конкретних пропозицій у медіа він не має і протягом найближчого місяця планує відпочивати.

 

Хто стане новим генеральним директором «Українського тижня», наразі не повідомляється. «Є кандидатура, до якої схиляється наглядова рада, але вона ще офіційно не названа», - сказав пан Шейко.

 

Як уже повідомляла ТК, Микола Шейко звільняється з особистих причин, які воліє не коментувати.

 

В «Українському тижні» Микола Шейко працював з 2008 року близько двох з половиною років. Раніше, з 1990 по 2007 рік працював у видавничому домі «Галицькі контракти», зокрема на посаді генерального директора. У 2007-2008 роках був співзасновником і шеф-редактором журналу «Акциз».

 

Нагадаємо, у січні 2009 року через непорозуміння з інвестором звільнилися головний редактор журналу «Український тиждень» Роман Кульчинський і Павло Солодько, його заступник. Головним редактором тижневика став Сергій Литвиненко. У вересні 2009 року посаду шеф-редактора видання залишив Юрій Макаров, який залишився колумністом і членом редакційної ради журналу. Наприкінці лютого 2011 року з посади головного редактора порталу «Український тиждень» пішов Олексій Шалайський, який очолював UT.net.ua з жовтня 2010-го. На його місце прийшов Дмитро Крапивенко.

 

«Український тиждень» стартував 2 листопада 2007 року і став третім після «Главреда» та «Новинаря» інформаційно-аналітичним україномовним тижневиком на українському ринку. З того часу запустився ще україномовний тижневик «Країна» від видавців «Газети по-українськи», водночас «Новинар» і «Главред» припинили своє існування.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY