Головредом порталу «Український тиждень» став Дмитро Крапивенко

11 Березня 2011
31774
11 Березня 2011
11:33

Головредом порталу «Український тиждень» став Дмитро Крапивенко

31774
Головредом порталу «Український тиждень» став Дмитро Крапивенко

Новим головним редактором порталу «Український тиждень» став Дмитро Крапивенко. Про це зазначається на сайті видання.

 

Як писала ТК, наприкінці лютого 2011 з посади головного редактора порталу «Український тиждень» пішов Олексій Шалайський. Він звільнився за згодою сторін.

 

Нагадаємо, наприкінці квітня 2010 Дмитро Крапивенко очолив редакцію проекту Delfi.ua Перед цим у березні того ж року пан Крапивенко пішов з посади головного редактора видання Tochka.net (інтернет-холдинг Digital Ventures), що належить СКМ Ріната Ахметова. До Digital Ventures він очолював проекти Tsn.ua та Glavred.info.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31774
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Галя
4792 дн. тому
О господи, де вже він тільки не був. Хіба не видно, по пять раз рік роботу міняв)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду