Головним редактором «Українського тижня» стане Сергій Литвиненко

22 Січня 2009
23980
22 Січня 2009
17:57

Головним редактором «Українського тижня» стане Сергій Литвиненко

23980
Головним редактором «Українського тижня» стане Сергій Литвиненко
Сергій Литвиненко, екс-перший заступник головного редактора тижневика «Контракти», стане головним редактором «Українського тижня». Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердив голова редакційної ради та представник інвестора «Українського тижня» – компанії «ECEM Media Україна» – Роман Цуприк.
 
На запитання щодо решти кадрових позицій пан Цуприк відповів, що ближчим часом «УТ» планує розіслати офіційне повідомлення про кадрове підсилення редакції.
 
Як повідомляла «Детектор медіа», у результаті конфлікту разом із головним редактором Романом Кульчинським та його заступником Павлом Солодьком видання залишили керівник відділу політики Анатолій Бондаренко, керівник відділу економіки Сергій Лук’янчук і журналіст Олексій Просєкін.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23980
Читайте також
19.05.2009 06:54
Анатолій Бондаренко, для «Української правди»
32 673
19.01.2009 12:05
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
27 860
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Prof
5579 дн. тому
Слабке, половинчате рішення. Мабуть, чекати появи на небосхилі україномовної преси чогось екстра-ординарного таки не варто. Пан Макаров вочевидь, і надалі буде визначати лице тижневика. Отже, новому головреду доведеться весь час оглядатись на поважну зірку, без особливого права на власні погляди. Це - не розвиток, це консервація. Маємо побажати Сергію терпіння. А ще більше терпіння - власнику видання. Воно йому знадобиться
двум Федям
5579 дн. тому
Развели тут с-ачку! Назначение главреда Тиждня обошлось без вас. Сидите и молчите в тряпочку
фЕДЕ
5579 дн. тому
Вот Вахтан как раз - профессиональный хороший человек, а не профессиональный хороший редактор! И заслуживает уважения хотя бы потому, что у него 4 детей! Для того, чтобы быть главным редактором не де юре, а де факто нужно быть журналистским авторитетом (есть у Вахтанга), авторитетом среди нежурналистов, среди рекламистов, сбытовиков, маркетологов и т.д. (здесь минус), обладать видением тем (ну допустим есть у Вахтанга), хорошим реактором текстов (так себе), хорошим педагогом для молодых журналистов (ну допустим) и хорошим производственником, блюстителем техпроцесса (здесь минус). Это, так сказать, набор "минимум". И очень очень спорно заявление о хорошем журнале Фокус. Как был ни о чем, так и остался. Точнее, был посредственным, стал - г..ном. С Контрактами даже и не равняйте. Полный непрофессионализм этот ваш Фокус, интернет-дайджест и разводка инвестора. И Тыждень, кстати, пока тоже непонятный журнал. А вы, мой нервный друг, в Экономических известиях работали?
Феде
5582 дн. тому
Я, Федя, никогда не работал в Контрактах. Бог миловал. А редактора хорошие есть. Тот же Кипиани, к примеру, если Вы хотите поименно. Его Фокус был очень неплохим изданием, когда он был там главным редактором. Кстати, и формат близкий к Тижню. Несмотря на русский язык, кипиановский Фокус был более "національно свідомим", чем теперешний украиноязычный Тиждень. Может потому, что делался профессиональнее. Другое дело, что не всякий инвестор понимает, что хорошие издания в состоянии делать неординарные личности. Хлопотно с ними, не комфортно. Но тут уж выбор у каждого свой. Либо технический человек и серенькое издание, либо... Ну Вы и сами все это понимаете.
Федя
5582 дн. тому
фЕДЕ, вы наверное там, в Контрактах, работали/работаете, вас там обидели, и вы теперь слюной брызгаете. Если вы такой умный, предложите, кого НЕ "провинциального" можно было бы назначить? Поименно.
5582 дн. тому
Прошу прошения у последнего автора: а какое издание вы считаете первосортным столичным? И в каком месте у Контрактов "довлела родовая травма" (шикарное выражение:)) Контракты были вторыми, но, есть у меня опасения, никто не скажет что были хуже последнего, нє?
фЕДЕ
5582 дн. тому
Классный чувак - не профессия. А Контракты в их теперешнем, как, впрочем, и ранее,виде вполне третьесортное, провинциальное издание. Родовая травма местечкового рождения довлеет над журналом много лет. Ведь Контракты никогда не были первыми. Зам, проработавший много лет на этом посту, наверняка впитал в поры своей кожи неистребимый запах наполеончика Иванова-Малявина. Так что приобретение - весьма сомнительное. Жаль, что пан Цуприк, затеяв правое дело по обновлению журнала и очищению его от жлобства и непрофессионализма, так и не смог довести начатое до конца. Поэтому не надо быть крепко проницательным, что бы предсказать повторение событий примерно через год.
будем посмотреть
5583 дн. тому
Поживемо - побачимо. Сергій - теж з "Контрактів", так само як і Рома з Павлом, і ще ряд людей з "Тижня". Він уміє і любить спокійно і старанно працювати, головне, щоб пан Цуприк у цей процес ізнову не втрутився. :-)
Медведєв
5583 дн. тому
"Путноє" - це від слова "путін"?
Шкарпова
5583 дн. тому
ну наконец из Тыжня выйдет что-то путное. Присоединяюсь к Феде.
Сива Кобила
5583 дн. тому
До матеріалів Бондаренко та Солодька можна було чіплятися, але хлопці варті поваги своєю громадянською позицією. Лук'янчук писав професійно. Чому як українці щось починають добре робити, то все швидко сходить "на пси"?
федя
5584 дн. тому
Литвиненко классный чувак. он один из тех, кто сделал "Контракты" в их современном виде. я уверен, "Тиждню" пойдет на пользу это назначение. Наверняка журнал станет более качественным
аліна
5584 дн. тому
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%96%D0%B9 вікі каже, ... шо... :-0
валерій
5584 дн. тому
тремчу
кукурыку
5584 дн. тому
це добре чи погано подумав я 100 баксів на місяць і всі тебе.. как всьо харашо начіналось і как плохо кончілось какая разніца с кєм.
дока
5584 дн. тому
Сергея знаю, в его порядочности и профессионализме уверен на все сто. Даже обслуживать инвесторов можно профессионально. А покупать и смотреть, увы, давно нечего:(
Vlada
5584 дн. тому
Все :( журнал можна не купувати. Шкода, був цікавий.
некто
5584 дн. тому
Хороший парень Сергей, удачи тебе!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду