Радіо «Мелодія» просить Януковича зберегти мережу

15 Березня 2011
20449
15 Березня 2011
12:16

Радіо «Мелодія» просить Януковича зберегти мережу

20449
Радіо «Мелодія» просить Януковича зберегти мережу

Трудовий колектив всеукраїнської радіомережі «Мелодія» (АТ «Онікс») звернувся до президента Віктора Януковича і просить втрутитись і допомогти компанії зберегти ефірні частоти. Про це йдеться в листі директора АТ «Онікс» Надії Пілютікової.

 

«З деяких причин, в тому числі недосконалості чинного законодавства, упередженого ставлення до Всеукраїнської радіомережі "Мелодія" попереднього складу Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення через демократичне висвітлення журналістами "Мелодії" стану країни, навіть в складні часи діяльності Партії регіонів та її лідера, сьогодні наша організація опинилася в ситуації примусового позбавлення головних ефірних частот, на яких здійснює мовлення, а трудовий колектив перед загрозою втрати робочих місць», - йдеться у листі компанії.

 

Компанія вважає, що 16 березня 2011 року, коли мають бути оголошені переможці конкурсів на вільні частоти, оголошених 22 грудня і 30 грудня, серед яких є і частоти радіо «Мелодія», радіостанція буде знищена.

 

«Ситуація знищення першої незалежної всеукраїнської радіомережі буде свідчити не на користь інформаційної безпеки України, знизить рейтинг та зашкодить іміджу України на міжнародній арені. Шановний пане Президенте, ми просимо негайно втрутитися у  ситуацію та зберегти загальнонаціонального мовника - всеукраїнську радіомережу "Мелодія" в інформаційному просторі держави», - йдеться у листі «Мелодії».

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 8 грудня відмовила АТ «Онікс» (радіо «Мелодія») в продовженні строку дії ліцензії на мовлення. Через це були виставлені на конкурс 15 частот у Києві, Дніпропетровську, Харкові, Донецьку, Луганську, Львові, Одесі, Сімферополі, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Мелітополі (Запоріжька область), Волновасі і Красноармійську (Донецька область), усі - 24 год/добу, потужність передавачів 100 Вт - 1 кВт.

 

Відзначимо, що сама «Мелодія» подала заявки на конкурс як на свої частоти, так і на вільні частоти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20449
Читайте також
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
li
4759 дн. тому
Мелодия-бездарная совково-попсовая станция для пенсионеров. Эталон творческой глухой провинциальности и донецкой модели управления. Вся предистория конфликта с НР и другими бывшими партнерами есть в сети. Ребята езжайте додому, надеюсь вы не вернетесь!
1
4761 дн. тому
Ну что ж. Как видно Янукович не помог "Мелодии" :)
Вне команды
4761 дн. тому
Проблема в том, что он "ваааще" нихрена не умеет делать. Сволочь он!
Ла-ла-ла
4761 дн. тому
Коммент от имени Пронина очень трогательный. По сути, там есть доля правды. Жаль, но оставил эту запись не Пронин. Проблема в том, что он не умеет писать.
yulia
4761 дн. тому
Мелодия очень приятное радио - там хороший микс ностальгических песен и душевной музыки, но то что они самостоятельные и не поделены между кланами - посему очень трудно выжить
Пронин
4762 дн. тому
Дорогие мелодийцы, простите меня, старого мудака. Моя вина в том, что у нас забрали частоты, моя вина в том, что вы теперь без работы, моя вина в том, что на Мелодии 4 года звучит хлам. Я непрофессиональный мудак и подонок, я старый поц, простите, мне очень стыдно. Прости меня, Саша Шевчук. Жанна, извини, пожалуйста. Дрофа, и ты не злись. Воронов, я тебя тоже ненавижу. Коровка, вон из моего кабинета! Хомин, теперь тебе придется понять, кто ты есть на самом деле - в МакДональдсе уборщики нужны всегда, на большее ты, к сожалению, не способен. Я специально завалил "Мелодию". Всем добра!
Crimea
4762 дн. тому
Орыся мне 28 лет и я постоянно слушаю Мелодию...и если вы сидите на какойто другой станций(нетрудно догадаться на какой) То уж точно не вам решать что то что слушаете вы может совершенно не нравится другой не менее многочисленной аудиторий!!!! Ну а вообще как показывает практика созданные исключительно Украинскими спецами радиостанций с нуля имеют очень незначительные рейтинги!!! Мелодия слизанная с Питерской одноименной станций пожалуй является исключением когда копия превозошла оригинал!!!
1
4762 дн. тому
Не трогать Карпия!!! Отдать назад Мелодию!!!
890
4762 дн. тому
Орыся, чтобы не прослыть пустозвоном, - не обобщайте, а приводите конкретные примеры. Кто из ведущих радиостанции "Мелодия" не умеет "общаться на украинском языке"? Если вы не можете назвать их имена это значит, что станцию вы не слушаете. Соответственно, ваши замечания предвзяты и неуместны.
Орися
4762 дн. тому
Даруйте, але крім пенсіонерів радіо Мелодія нікому і не потрібне. Навіть нормально українською не вміють спілкуватися (бо ж думає кожен із ведучих російською). А в ефірі перманентно присутній проплачений "непотріб", типу "Ета дура-любов". І радіо "Пенсія" якою була років 5 тому, такою і лишилась - ні нових програм, ні стилю. Набридло! Дякуємо Національній раді з питань телебачення і радіомовлення!!!
Сергей
4762 дн. тому
А толковое и не попсня...это что???
890
4762 дн. тому
Станция попсовая, а народ жалко. Паны чубляться, а у мужиков лбы трещат.
Акакий
4762 дн. тому
"через демократичне висвітлення журналістами "Мелодії" стану країни, навіть в складні часи діяльності Партії регіонів та її лідера, сьогодні наша організація опинилася в ситуації примусового позбавлення головних ефірних частот..." ОЦЕ ТАК ПІДЛИЗАЛИ! Тільки за це "Мелодію" треба позбавляти ліцензії!
Я
4762 дн. тому
Это точно. Не думаю что страна что-то потеряет, если закроют одну из попсовых станций. Лучше б на этих частотах что-то толковое запустили. Задолбала уже эта попсня.
123
4762 дн. тому
"знизить рейтинг та зашкодить іміджу України на міжнародній арені" - та кому ви всралися??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду