Актори і співаки просять Януковича зупинити знищення «Мелодії»

21 Березня 2011
25684
21 Березня 2011
12:21

Актори і співаки просять Януковича зупинити знищення «Мелодії»

25684
Актори і співаки просять Януковича зупинити знищення «Мелодії»

Українські та міжнародні діячі культури і творча інтелігенція приєдналися до звернення трудового колективу всеукраїнської радіомережі «Мелодія» до президента України Віктора Януковича з проханням втрутитися в ситуацію і зупинити процес знищення «Мелодії». Про це ТК повідомили в радіокомпанії.

 

Під зверненням свої підписи близько 70 діячів, серед них - Ніна Матвієнко, Іван Драч, Борис Олійник, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Микита Джигурда, Ян Табачник та інші (див. повний перелік підписантів).

 

Нагадаємо, 16 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на конкурсі мовників віддала 12 з 15 частот, на яких мовила «Мелодія», новому гравцю - мережі «Новий обрій» (концепція «Супер-радіо»).

 

Радіо «Мелодія» просить президента Віктора Януковича створити та очолити комісію з розслідування ситуації навколо знищення мережі. Колектив наголошує, що це була перша незалежна всеукраїнська радіомережа. Цього року їй виповнилося б 10 років.

 

Раніше «Мелодія» вже зверталася до Януковича з проханням зберегти мережу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25684
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lh
4785 дн. тому
вот щас и посмотрим на истинное лицо власти!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду