Мустафа Найєм спростовує слова Герман і більше не звертатиметься до керівництва НТКУ

12 Травня 2011
16269
12 Травня 2011
11:35

Мустафа Найєм спростовує слова Герман і більше не звертатиметься до керівництва НТКУ

16269
Мустафа Найєм спростовує слова Герман і більше не звертатиметься до керівництва НТКУ

Журналіст Мустафа Найєм більше не звертатиметься до керівництва  Першого національного стосовно виходу програми «Чорне та біле». За його словами, для запуску проекту вже все готово, і, якщо канал зацікавлений у його виході, він може з'явитись в ефірі в будь-який момент. Про це він повідомив у коментарі ТК.

 

«Є канал, на якому було анонсовано проект. Під проект уже все готово (студія і т.д.). Навіщо їм дзвонити, запитувати, щось просити? Якщо вони не хочуть цього проекту, тоді не треба», - сказав він.

 

Нагадаємо, ток-шоу Мустафи Найєма на Першому мало стартувати 28 березня о 20.00. Гостем першого ефіру мав стати віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. Однак в ефірі проект не з'явився, замість нього о 20:20 транслювався спеціальний випуск «Глибинного буріння». Генеральний директор каналу Єгор Бенкендорф пояснив це тим, що для проекту наразі не готові декорації. Згодом  Єгор Бенкендорф сказав у коментарі ТК, що «Чорне та біле» планується до виходу в ефір Першого національного не раніше травня цього року.

 

Також Мустафа Найєм спростував слова радника президента Ганни Герман щодо його прохання посприяти виходу проекту «Чорне та біле» на Першому національному.

 

Нагадаємо, в інтерв'ю ТК пані Герман зазначила: «Чула, що Мустафа хотів робити на Першому "Чорне і біле". На його прохання я погодилася взяти участь у цьому проекті. Пізніше Мустафа телефонував і сказав, щоб я подзвонила на Перший національний, бо гальмується запуск програми. Я сказала, що не втручаюсь у редакційну політику Першого національного, це моє правило і переконання».

 

Мустафа Найєм зазначив, що він не телефонував Ганні Герман і не просив звертатися до керівництва каналу. Натомість радник президента дзвонила йому сама, після того як журналіст запросив  її взяти участь у програмі «Чорне та біле»: «Потім вона спитала щодо невиходу програми: "У чому проблема?".  Я сказав, що не знаю, адже "це ваш державний канал, тому ви і розбирайтесь". Вона мені відповіла: "Ти там розберись, щоб ніхто не подумав, що я роблю цю програму під себе". Але це повна нісенітниця. До того ж, як я розумію, вона не має ніякого впливу, тому навіщо їй дзвонити і щось просити?».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16269
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бла бла
4743 дн. тому
если гора не идет к мустафе)))
mick
4744 дн. тому
Это только со мной такое: в раной мере "верю" обоим замечательным персонажам?
Г.Б.
4744 дн. тому
Як це може бути, щоб статс-дама королівства Герман не мала впливу? http://vgolos.com.ua/blog/291.html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду