«Чорне та біле» ТВі покаже Тимошенко у неї вдома

2 Липня 2010
18024
2 Липня 2010
17:43

«Чорне та біле» ТВі покаже Тимошенко у неї вдома

18024
«Чорне та біле» ТВі покаже Тимошенко у неї вдома

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко стане гостею програми «Чорне та біле» 4 липня о 22.00 на телеканалі ТВі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Це буде спеціальний випуск, у якому ведучий Мустафа Найєм зустрінеться з Юлією Тимошенко у неї вдома.

 

За словами ведучого, він планує запитати лідера БЮТ про ребрендинг цієї політичної сили, а також про перспективи опозиції загалом. Крім того, обговорюватимуться також питання відносин з Росією та проблема загрози авторитаризму в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18024
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5066 дн. тому
Ха-ха-ха! Потрясающее название статьи! Не знал, что TBi выезжает на дом и там показывает желающим свои программы! А я то думал, что это за канал такой неизвестный? ТК жжот! Побольше таких названий!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду