ТВі запускає підсумковий тижневик з Володимиром Павлюком

21 Вересня 2010
18597
21 Вересня 2010
16:12

ТВі запускає підсумковий тижневик з Володимиром Павлюком

18597
ТВі запускає підсумковий тижневик з Володимиром Павлюком

ТВі запускає тижневу підсумкову інформаційно-аналітичну програму, яку вестиме Володимир Павлюк. Перший випуск вийде 3 жовтня. Про це ТК повідомив генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

Як розповіла ТК заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук, підсумковий випуск новин називатиметься «Сьогодні. Підсумки» і виходитиме у слоті о 20:30 щонеділі хронометражем 45 хвилин.

 

«Підсумковий випуск міститиме стандартні речі: аналіз подій, основні події тижня, гостей, які коментуватимуть, скандал тижня, подію тижня. Я думаю, що ми повинні вийти на характерну для каналу ТВі іронічну подачу, на пошук тих речей, які залишилися поза кадром, на які ніхто до нас не звернув увагу, на пошук причин», - розповіла пані Катеринчук.

 

Над сюжетами для підсумкового випуску, за її словами, працюватиме команда «Сьогодні», а також журналісти, яких зараз канал запрошує до співпраці (кого саме, поки не розголошують).

 

Володимир Павлюк з грудня 1999 року до грудня 2004-го працював на Новому каналі, потім вів підсумкову програму на К1 та «Подробиці тижня» на «Інтері». Після звільнення з останнього повернувся в лютому 2007-го як ведучий підсумкових випусків «Репортера», а восени 2007 року очолив департамент інформації Нового каналу. Був звільнений з Нового у 2009 році через те, що поставив в ефір ролик про Юлію Тимошенко «Пропало всьо!». Під час президентської виборчої кампанії вів програму  «На фронті змін», яку готував продакшн Арсенія Яценюка.

 

У липні цього року Володимир Павлюк прийшов на ТВі вести щоденні новини «Сьогодні», по черзі з Катериною Нестеренко. Вів також вів спецвипуски програми «Правда». Тепер щоденні новини ведуть Олексій Ліхман і Катерина Нестеренко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18597
Читайте також
15.06.2009 12:32
Юрій Луканов
, для «Детектор медіа»
31 095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду