На ТВі стартує проект «Свобода. Демократія. Держава» зі спецвипусками «Правди» Володимира Павлюка

10 Серпня 2010
15321
10 Серпня 2010
13:17

На ТВі стартує проект «Свобода. Демократія. Держава» зі спецвипусками «Правди» Володимира Павлюка

15321
На ТВі стартує проект «Свобода. Демократія. Держава» зі спецвипусками «Правди» Володимира Павлюка

Телеканал ТВі до Дня Незалежності починає телевізійний проект «Свобода. Демократія. Держава». Про це ТК повідомила прес-служба каналу.

 

У рамках проекту з 10 серпня виходитимуть в ефір спецвипуски програми «Правда», які вестиме Володимир Павлюк. Нагадаємо, в липні він прийшов на ТВі, де веде новини по черзі з Катериною Нестеренко.

 

Також у понеділок, 16 серпня, о 18.30 на ТВі стартує двогодинний телемарафон, у якому візьмуть участь політики, експерти, громадські діячі, митці, журналісти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15321
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
5011 дн. тому
У Володи Павлюка все получится! Успехов и проффессиональной злости:)
не Княжицкий
5011 дн. тому
Только зарплату на канале задерживать стали. Сначала заставили всех уволиться "по собственному желанию" что бы налогов меньше платить, а теперь и так платить не хотят. Вот где Хорошковскому можно покапаться :)))))) Работники злые ходят друг у друга перезанимают, кредиты, аренды квартир, отпуска подождать не могут, в адрес руководства слышны лишь слова "С**И" и это самые ласковые... Вот вам и Демократия... и свобода... Имеют как хотят
С
5011 дн. тому
Независимость и свобода - это классно!!! Таки журналюги под началом Скрыпина и Портникова - законодатели ТВмоды
Сева
5011 дн. тому
Стоило б добавить прямые включения с интересными людьми из городов и сел. А то, как то все помпезно может получиться, а люди живут в стране - самородки и патриоты!
розинка
5011 дн. тому
каждый прыщ хочет быть великим - канал TVi какой-то оплот для таких маленьких телевизионщиков, у которых что ни проект, то "Держава и Демократия", какое-то сборище Васисуариев Лоханкиных. Все в политикум хотят. Сидите и сопите, прыщики.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду