detector.media
21.09.2010 16:12
ТВі запускає підсумковий тижневик з Володимиром Павлюком

ТВі запускає тижневу підсумкову інформаційно-аналітичну програму, яку вестиме Володимир Павлюк. Перший випуск вийде 3 жовтня. Про це ТК повідомив генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

Як розповіла ТК заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук, підсумковий випуск новин називатиметься «Сьогодні. Підсумки» і виходитиме у слоті о 20:30 щонеділі хронометражем 45 хвилин.

 

«Підсумковий випуск міститиме стандартні речі: аналіз подій, основні події тижня, гостей, які коментуватимуть, скандал тижня, подію тижня. Я думаю, що ми повинні вийти на характерну для каналу ТВі іронічну подачу, на пошук тих речей, які залишилися поза кадром, на які ніхто до нас не звернув увагу, на пошук причин», - розповіла пані Катеринчук.

 

Над сюжетами для підсумкового випуску, за її словами, працюватиме команда «Сьогодні», а також журналісти, яких зараз канал запрошує до співпраці (кого саме, поки не розголошують).

 

Володимир Павлюк з грудня 1999 року до грудня 2004-го працював на Новому каналі, потім вів підсумкову програму на К1 та «Подробиці тижня» на «Інтері». Після звільнення з останнього повернувся в лютому 2007-го як ведучий підсумкових випусків «Репортера», а восени 2007 року очолив департамент інформації Нового каналу. Був звільнений з Нового у 2009 році через те, що поставив в ефір ролик про Юлію Тимошенко «Пропало всьо!». Під час президентської виборчої кампанії вів програму  «На фронті змін», яку готував продакшн Арсенія Яценюка.

 

У липні цього року Володимир Павлюк прийшов на ТВі вести щоденні новини «Сьогодні», по черзі з Катериною Нестеренко. Вів також вів спецвипуски програми «Правда». Тепер щоденні новини ведуть Олексій Ліхман і Катерина Нестеренко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY