Володимир Павлюк виходить в ефір 5 жовтня

1 Жовтня 2009
23710
1 Жовтня 2009
17:17

Володимир Павлюк виходить в ефір 5 жовтня

23710
Володимир Павлюк виходить в ефір 5 жовтня

5 жовтня 2009 року стартує новий телепроект, який вестиме Володимир Павлюк. Цю суспільно-політичну програму публіцистично-аналітичного спрямування виробляє незалежна продакшн-компанія наближена до «Фронту змін», а радником проекту є Микита Потураєв. Про це ТК стало відомо з конфіденційних джерел.

 

Микита Потураєв поки що не захотів коментувати цю інформацію.

 

Існує домовленість про те, що нова півгодинна щотижнева програма транслюватиметься приблизно на 30 регіональних каналах у вечірньому праймі. Затвердженої назви поки що немає.

 

Нагадаємо, що шеф-редактор інформаційної програми «Репортер» Нового каналу був звільнений у червні 2009 року через те, що дозволив трансляцію в ефірі відеоролика «Пропало всьо!»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23710
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5320 дн. тому
Та не смышыть. Павлюк з Черкас. з Полісся він. Луцьк чи Рівне. десь звідти...
Barsik
5322 дн. тому
Це чувак із Черкасс, завдяки якому на "новому" щодня можна було побачити безплатні, незаангажовані сюжети про його рідне село і успішних
глядачка
5322 дн. тому
не всьо пропало...))
ню
5322 дн. тому
И что?И кто это вообче?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду