Володимир Павлюк повернувся на Новий канал

19 Лютого 2007
15113
19 Лютого 2007
12:21

Володимир Павлюк повернувся на Новий канал

15113
 Володимир Павлюк повернувся на Новий канал

Колишній ведучий «Подробиць тижня» на «Інтері» Володимир Павлюк з минулого тижня працює ведучим програми «Репортер» на Новому каналі. Нагадаємо, 15 січня Володимира Павлюка та редактора «Подробиць тижня» Олега Величка відсторонили від ефіру без зазначення мотивації.  Причини їх відсторонення залишилися невідомими. Свого часу Володимир починав телевізійну карєру саме на Новому каналі, в команді Олександра Ткаченка, репортером.

 

«Володимир приступив до робити над вечірнім випуском «Репортера», – коментує генеральний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська. – Він уже давно переріс рівень «голови, яка говорить» і привносить у програму певне авторське бачення. У планах – розширена аналітична підсумкова програма-тижневик. Протягом місяця ми обговорюватимемо, якою цій програмі бути».

 

Також, як повідомила Оксана Панасівська, піар-директором Нового каналу може стати Ольга Балабан, яка досі очолює рес-службу каналу «Інтер». Під час січневих подій на «Інтері» Ольга підписала звернення колективу до власника; до розвязання конфлікту позицію керівництва озвучувала директор з маркетингу каналу Вікторія Рубан. Зараз Ольга перебуває у відпустці.

 

«У нас відкрита політика, – прокоментувала повернення Ольги на Новий Оксана Панасівська. – Я вважаю, що всі люди можуть робити карєру і обирати місце роботи. Коли Ольга Балабан від нас пішла, я спокійно поставилася до цього і побажала їй карєрного зростання. Вона виросла професійно, і ми із задоволенням розглянули  її кандидатуру». Однак, як стало відомо «ТК», перехід Ольги на Новий ще не є доконаним фактом.

 

На запитання, чи можливий перехід на Новий канал інших «інтерівців», пані Панасівська відповіла: «Якщо будуть приходити люди, ми охоче розглянемо їхні кандидатури – жодних упереджень у нас немає».

 

Наталія Данькова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду