ТВі розширює інформаційне мовлення та запроваджує випуск новин о 18.00

27 Квітня 2010
8812
27 Квітня 2010
18:35

ТВі розширює інформаційне мовлення та запроваджує випуск новин о 18.00

8812
ТВі розширює інформаційне мовлення та запроваджує випуск новин о 18.00

Телеканал ТВі вдвічі розширює інформаційне мовлення. Як повідомляє прес-служба, із 3 травня в ефірі каналу виходитимуть два випуски інформаційної програми «Сьогодні» - у вже звичний час, о 20.30, та у новий - о 18.00. Також наступного тижня вийде в ефір проект «Огляд преси».

 

Особливістю випуску о 18.00 буде висвітлення подій у світі науки, інженерії та сучасних технологій. Окрім того, у цьому ж випуску подаватимуться новини, актуальні на цей час, які матимуть продовження у підсумковому випуску о 20.30.

 

Хто вестиме новий випуск поки ще не визначено. Випуск о 20.30, нагадаємо, веде Катерина Нестеренко. Як раніше повідомляв ТК керівник інформаційного мовлення ТВі Роман Скрипін, розглядається варіант парного ведення новин.

 

Нагадаємо, спершу на ТВі планували розширити інформаційне мовлення ще в жовтні 2009 року. Однак згодом відклали цю ідею.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8812
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду