Володимир Павлюк пішов з ТВі

18 Серпня 2011
12233
18 Серпня 2011
17:43

Володимир Павлюк пішов з ТВі

12233
Володимир Павлюк пішов з ТВі

Володимир Павлюк більше не вестиме на ТВі «Сьогодні. Підсумки». Новим ведучим підсумкового проекту каналу буде Віталій Гайдукевич. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розказала заступник директора ТВі  Наталія Катеринчук.

 

 Як вже писала ТК, Володимир Павлюк став новим випусковим редактором програми «Вікна-новини» на СТБ. Однак він планував поєднувати роботу на СТБ та ТВі.

 

«В реальному житті це важко робити. Я не заперечувала проти такого поєднання під час літніх канікул, коли його програма не виходила. Але він сам розуміє, що поєднувати - це означає дві роботи виконувати не зовсім добре. І це його теж не влаштовує, в першу чергу», - сказала Наталія Катеринчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12233
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
alessa
4635 дн. тому
Это плохо, очень плохо. Самая классная ирония. Блин, все настроение испортили.
Глядач
4635 дн. тому
Шкода, що Володимр залишає канал. Мубуть на те є якісь вагомі причини.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду