Володимир Павлюк очолив інформаційну службу Нового каналу і реорганізує її

4 Жовтня 2007
32549
4 Жовтня 2007
13:18

Володимир Павлюк очолив інформаційну службу Нового каналу і реорганізує її

32549
Володимир Павлюк очолив інформаційну службу Нового каналу і реорганізує її
Ведучий програми «Репортер» Володимир Павлюк очолив департамент інформації Нового каналу. Володимир Мжельський, який обіймав цю посаду протягом останніх двох з половиною років, прийняв пропозицію 5-го каналу і став шеф-редактором новин. Дотепер ця посада на 5-му каналі залишалася вакантною.
 
Із приходом Володимира Павлюка департамент інформації Нового каналу буде реорганізований: до його складу увійдуть редакції «Репортера» та програми «TV Таблоїд» (спільний проект Нового каналу та інтернет-видання «Таблоїд», який з’явиться в ефірі 14 жовтня).
 

Володимир Павлюк працював на Новому каналі з грудня 1999 року до грудня 2004-го, потім вів підсумкові програми на К1 та «Інтері»; після звільнення з останнього повернувся у лютому 2007-го як ведучий підсумкових випусків «Репортера».

 

Володимир Мжельський поки що відмовляється коментувати свій перехід на 5 канал, аргументуючи це тим, що питання не вирішене остаточно.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32549
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
6048 дн. тому
Залишається надіятися, що Репортер залишиться хоча б на тому рівні якому є, бо інакше .... Респект В. Мжельському, шкода. А 5-тий вітаємо!!!!!!!!!!!!
арвидас
6050 дн. тому
Будь-ласка, не вживайте ненормативну лексику, бо повідомлення буде видалене, а ваша IP адреса буде заблокована назавжди! Репортер умер!
новоканальці
6050 дн. тому
Чергове "геніальне" рішення керівництва Нового. :))))) Бу-га-га. Не пощастило Новому - зате нарешті пощастить 5-му.
Noname
6050 дн. тому
Чергове "геніальне" рішення керівництва 5-го.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду